153 cm vagyok és 64 kg. Hogyan fogyhatnék le gyorsan de kíméletesen?
Szeretnék lefogyni mondjuk tavaszra 50 kg-ra.
Hogyan sikerülhetne?
Kedves #1: akárhogy is szeretnéd, sajnos nőni már nem fogok ............
Kedves #2-es: köszi!
Kedves kérdező, megkérdezhetem mennyi idős vagy?
Tavaszig 4-5 hónapod van, ha elég kitartó vagy és nagyon akarod, akkor simán sikerülhet 14 kilónak lemennie;)
Naponta 1200-1500kcal-t vigyél be, emellett pedig rendszeresen sportolj, mozogj mindennap.
Készíts otthoni saját edzéstervet vagy járj el edzőterembe. Menj el futni vagy biciklizni heti 3x mondjuk, ha futni mész akkor kb 6-8km-t, bringával mehet 30km is, ha bírod;)
Esetleg eljárhatsz vmi sportra, úszás pl.
Sok sikert és kitartást kívánok Neked!:)
Az 5. hozzászóló leírta a lényeget. Persze ha nem tudsz több km-t futni, akkor mehet futás és gyaloglás felváltva (így elég hamar el lehet érni, hogy menjen pár km futás), de még a csak gyaloglás is jó lehet, ha ráérsz vagy az szimpatikus. De kismillió mozgásforma jó lehet, tornázhatsz, táncolhatsz, súlyzózhatsz, ésatöbbi. Általábana kombinált erősítés+aerob+kardió kombót ajánlom, de természetesen ennek a részhalmaza is jó lehet, attól is függ, mi a célod.
Válts egy jó életmódra, tavaszig még sok idő van s az életmódot abba sem kell hagyni, max. lazítani.
Kedves 4-es!
Jelenleg én is egy vizsgálat eredményre várok, mert úgy néz ki, nekem is alulműködésem van!
Kedves 5-ös!
Persze, megkérdezheted :) 21 éves vagyok most.
Kedves mindenki: köszönöm a tanácsokat, már mindent tudok, most már csak csinálni és kitartani kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!