Fogok így fogyni? Jót találtam, ki vagy teljesen rossz és értelmetlen?
.Az a helyzet, hogy augusztus végéig szeretnék leadni pár kg-ot (mondjuk 8-at), de igazából nem is a kg-ok számítanak, hanem a „tükör”. 175 cm magas 65 kg-os és 18 éves lány vagyok. Nem vagyok kövér, csak a hasamon, a hátamon és a csípőmön van felesleg.
Mozgás:
Azt gondoltam, hogy heti 2 alkalommal alakformáló tornára járok, illetve heti 5 alkalommal úszni járnék egy kis bemelegítéssel, kb. 1 óra intenzív úszással majd egy kis pihenővel, tehát mondjuk 2 óra lenne. Bár azt olvastam, hogy az úszás nem fogyaszt, és nincs eredménye. Ebben mennyi az igazság? Szerintem minden sport fogyaszt, de ha az úszástól nem is a kg-ok mennének le, akkor is alakulna a testem, nem?
Persze utána nem ennék meg mindent, ami az utamba kerül. Hétvégére pihenést gondoltam, legfeljebb itthoni felülésezés, illetve egyéb gyakorlatok hasra. Olvastam egy krémről, állítólag karcsúsít, a jövő héten ezt is beszerzem, bár nem várok tőle sokat, de ki tudja.
Étkezésre:
Reggelre teljes kiőrlésű kenyérből 1-2 szelet, vajjal és csirkemellsonkával
Ebédre rendesen ennék, változatosan, legfeljebb csökkenteném az adagomat valamennyivel, ez annyit jelent, hogy: csirkehús (rántva, sütve), rizs, krumplipüré, néha-néha tészta félék, főzelék.Közben, ha éhes lennék, gyümölcsöt ennék, úgyis itt a nyár, bőségesen lesz.
Vacsorára nem tudom mit lehetne, gondoltam ilyen turmixra, ami egy étkezést helyettesít.
Nagyjából egyébként most is így étkezem, azzal a különbséggel, hogy reggelire zsemlét/kiflit eszek, és néha vacsorára bekapok valamit (pl. pirítós).
Még arra gondoltam, hogy salátát, paradicsomot, uborkát és kukoricát felvágnék és egybeöntenék majd végül natúr joghurttal leönteném, hogy legyen egy kis íze. Az üdítőket és az édességet elhagynám természetesen. Inni zöld teát, vizet és citromosvizet gondoltam.
Futni sajnos nem tudok, gyengék a térdeim, a közelben pedig nincsen konditerem,így az is kilőve.
(Bocsi a regényért)
Én nagyon jó szándékúan és bizalommal tudom ajánlani a következő honlapot és ott azt, hogy iratkozz fel a programra: [link] <--sok sikert a sikeresen és hosszútávon fogyni akaróknak!!! ;P
Én hiszek benne, és azokban amiket eddig leírt az Ildikó!!! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!