Összelehet keverni fehérjét es zabpelyhet?
Tőmegelni szeretnek es edzés utan feherjet szoktam inni de nagyon vékony vagyok.
14/F 162cm 37kg
Azt olvastam h inkabb a tömegnovelo helyett feherjet es zabot egyek de mennyit?
És lehet osszeleverni a kettőt shakeba? Persze por formájában egyszerre innam meg.
Bár ez még mindig inkább testépítés rovat.. Persze,hogy keverheted, rengetegen csinálják ezt. Cortezre pedig hallgathatsz, szinte 100%-osan OK, amit ír (a fontosabb alapdolgoknál pedig ténylegesen 100%, amennyire emlékszem), ért hozzá. Ha azt írja, hogy keverd, akkor az teljesen működő ötlet.
Nem lehet megmondani, hogy mennyit, mindenkinek más mennyiség a jó, ráadásul a napi összbevitelnek, a makróknak kell megfelelőnek lenni a te számodra.
A fő, hogy a fehérje minimum fele szilárd ételből menjen. De hogy az edzés után eszel sok ch-t vagy sok adagba elosztod, az a te dolgod, ahogy kényelmesebb, jobb.
O jesszum.
Persze, hogy össze lehet, bár ha ennyire vékony vagy, nem ezt kéne számolnod, hanem enni, amennyit bírsz egészséges kajákból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!