Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Agyban dől el, de ennyire?

Agyban dől el, de ennyire?

Figyelt kérdés

Jelenleg renszeresen étkezem napi 3x, itthoni kosztot, nem veszek kisboltban meg sehol semmit, nem járok gyors étterembe. Nem eszem tésztát, kb 3 havonta egyszer, nem nagyon eszem nasikat, vagy édessget sem. Ha nagyon nem tudom visszafogni magam eszem 2-3 kekszet, vagy egy csík csokit max. De általában gyümiket eszem, meg uzsonnára is. Kenyeret max reggel eszem, vagy nagy ritkán ha olyan az étel hogy megkívánja a kenyeret. Olyankor is barna, rozsos zsömlét veszek. Próbálok nem túl nagy adagokat enni, vagy kistányérról, nem nagyon akarok bezabálni. Nem is iszom már úgy mint a nyáron bulikban vagy ilyesmi. Kb 2-3 hetente ha van ilyen program e akkor sem iszom meg 5 liter sört pl. Mondjuk hogy átlagban heti 3x mozgok, és az utóbbi pár hétvégén kirándulni is voltam. Örültem volna, ha ezek után legalább az elmúlt 3 hétben egy fél kiló lejjebb mozdul, mert azért a nyárhoz képest visszatért a rendszeresség az életembe, nem iszom alkoholt, és mozogni is elkezdtem megint. Szóval nem csodára várok, csak valami ésszerű következményre.

Tavasszal ezzel szemben úgy fogytam le 4-5 kilót, hogy nem mozogtam, annyira nem figyeltem mit eszek, scak nem zabáltam. És túl voltam egy szakításon, ami után olyan nagyon egyszerűen bután boldog voltam hónapokig.

Ezért nem tudok már nagyon mire gondolni, mert most hogy tudatosan akarom csinálni, most nem megy, és megőrjít. Nem érzem jól magam a bőrömben. Köszi, hogy végig olvastátok!

2017. okt. 10. 09:41
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Mindenkinek nagyon köszönöm a válaszokat. Igazatok van nem szabad csodát várnom, még pár hét után. Így jobban belegondolva valóban annyira nem érdekelt az evés még a nyár előtt, most meg kb csak a fogyókúrán pörgött az agyam az lemúlt 3 hétben... tehát ez is egy buktatója a dolgoknak. Át fogom vizsgálni az étrendemet köszönöm!
2017. okt. 11. 21:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!