Hogy tudok fenékről fogyni?
Figyelt kérdés
Van egy dolog ami nagyon idegesít régóta. A fő probléma hogy fiú létemre nagy a fenekem, de aránytalanul viszonylag, mert nincs nagy hasam, se nagy combjaim. Próbáltam a futást, meg a guggolást, de azoktól csak izmosodott és még nagyobb lett... Sok lányt ez zavar..2017. okt. 9. 22:10
1/6 anonim válasza:
Lány vagyok, nekem volt egy barátom, aki minden nap bicajjal ment munkába és egész kicsi feneke volt. Talán az segít.
Mondjuk spec engem zavart, hogy az enyémhez képest olyan kicsi a feneke ... :D :D
2/6 anonim válasza:
Ha nem hájas, akkor nagyon jól tud kinézni a kerek férfi fenék. Ha edzel rá akkor csak kerekebb lesz, talán a futás az, amitől lemehet róla kicsit a háj, de hát ha nem vagy kövér akkor csak izom van rajta, azt pedig nem fogod ledolgozni.
3/6 anonim válasza:
Nincs irányított fogyás, szóval ha zsír miatt nagy, akkor diétázni és mozogni kell. Ha viszont izom van ott, akkor max. elsorvaszthatod.
4/6 anonim válasza:
Nem tudsz csak onnan fogyni. Ha elkezdesz egy diétát, és mozogsz, akkor arányosan fogsz minden honnan lefogyni.
Egyébként ez egyén függő, hogy kinek hol rakódik le jobban a zsír. Van akinek a hasán, van akinek a kezén. Neked pedig a fenekeden. Nincs ezzel baj.
5/6 anonim válasza:
Sehogy nem tudsz csak a fenékröl fogyni, mert NINCSEN HELYI ZSIRÉGETÉS. Ha lassú, aerob mozgást végzel (pl. elliptikus tréner), 3-szor egy héten, minden másnap 1 óra hosszat, akkor tudsz zsirt égetni, és a tested minden tájáról (nyilván a popsidról is) fog zsir lemenni. Ennél a lassú mozgásnál nem fenyeget a veszély, hogy izmot épitesz. A pulzosod ne menjen 130 fölé az aerob mozgásnál. Az étkezésed legyen szénhidrátszegény. A cukrokat, édességeket felejtsd el. Igyál böségesen. Kb. 2-300 kalóriával kevesebbet egyél, mint ami a napi szükségleted. Egy héten egyszer elég mérlegre állni. Érdemes egy hónapban egyszer a becses hátsóról képet késziteni, az még jobban fog motiválni a folytatásban. Sok sikert és kitartást!
6/6 anonim válasza:
nekem egyik baratnom pont nagyobb/formas seggre bukik fiuknal, engem se zavar ha nem laposodik az egesz xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!