Szerintetek sok a heti 5 napi edzés?
Figyelt kérdés
Hetente 5 ször járok edzeni napi 1 órát.Egyik nap vibro tréning másiknap step torna.100 kg ról kezdtem most 89 vagyok és most leálltam.Tudom ez a normális.Szóval szerintetek sok ez az edzés ehhez a súlyhoz?kell pihenőt tartani?2010. máj. 28. 14:30
1/3 A kérdező kommentje:
Vagy csak elég a hétvégi szünet?
2010. máj. 28. 14:34
2/3 anonim válasza:
Ha hozzá van szokva a szervezeted, akkor nem. Egyedül arra figyelj, hogy ne terheld meg az ízületeidet. Ha sok, akkor jelezni fog a tested fájdalom, izomfáradtság stb formájában.
Én pl. versenyszerűen sportolok, heti 5ször 3órás, és hétvégén egy 6 órás elég kemény edzésem van, nekem nem sok, mert hozzá vagyok szokva és világ életemben ezt csináltam (bár igaz, hogy fiatal is vagyok még).
Ezt neked kell érezni.
3/3 anonim válasza:
Nas én már vagy 2 helyre írtam, h mível valószínű az én szervezetem nem volt hozzászokva ezért nekem késett a havim ami előtte nem atom pontos volt, de sose késett, ezért én abbahagytam! Egyébként én egy héten minden nap 1 óra 20 perc körül tornáztam bár ebből volt táncolás is azt meg se éreztem, de a futást meg az ugrókötelezést igen és egy szünnapot tartottam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!