Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek sok a heti 5 napi...

Szerintetek sok a heti 5 napi edzés?

Figyelt kérdés
Hetente 5 ször járok edzeni napi 1 órát.Egyik nap vibro tréning másiknap step torna.100 kg ról kezdtem most 89 vagyok és most leálltam.Tudom ez a normális.Szóval szerintetek sok ez az edzés ehhez a súlyhoz?kell pihenőt tartani?
2010. máj. 28. 14:30
 1/3 A kérdező kommentje:
Vagy csak elég a hétvégi szünet?
2010. máj. 28. 14:34
 2/3 anonim ***** válasza:

Ha hozzá van szokva a szervezeted, akkor nem. Egyedül arra figyelj, hogy ne terheld meg az ízületeidet. Ha sok, akkor jelezni fog a tested fájdalom, izomfáradtság stb formájában.

Én pl. versenyszerűen sportolok, heti 5ször 3órás, és hétvégén egy 6 órás elég kemény edzésem van, nekem nem sok, mert hozzá vagyok szokva és világ életemben ezt csináltam (bár igaz, hogy fiatal is vagyok még).

Ezt neked kell érezni.

2010. máj. 28. 14:40
 3/3 anonim ***** válasza:
Nas én már vagy 2 helyre írtam, h mível valószínű az én szervezetem nem volt hozzászokva ezért nekem késett a havim ami előtte nem atom pontos volt, de sose késett, ezért én abbahagytam! Egyébként én egy héten minden nap 1 óra 20 perc körül tornáztam bár ebből volt táncolás is azt meg se éreztem, de a futást meg az ugrókötelezést igen és egy szünnapot tartottam!
2010. máj. 28. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!