Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Érezheti-e az ember, hogy...

Érezheti-e az ember, hogy hízik-e vagy fogy?

Figyelt kérdés
Érezheti-e,hogy nagyobbodik vagy kisebbedik a zsírszövet?

2017. szept. 18. 08:08
 1/4 anonim ***** válasza:
88%
igen
2017. szept. 18. 10:35
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Napi sőt heti szinten nem. Én fogyok hetente kb 1 kilót. Van mikor csak felet. De nem érzem nem tudom mérleg nélkül. Már lement 10. Na ezt úgy összességében látom magamon. De nem heti szinten. A hízást is időnként vettem észre, mondjuk 5 kiló után hogy hú de szorít a farmer.
2017. szept. 18. 13:07
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem, én sosem éreztem s 10 kilót meg sem láttam.

Azt érzem, hogy nagyjából kalóriaegyensúlyban vagyok-e, mivel a szervezetem imád éhségjeleket adni deficitben, s ha átrázom, ami átkozottul nehéz, akkor is érezteti, hogy alatta vagyok, csak az nem esik rosszul. Fölötte is érezteti, legalábbis erős túlevésnél, ahol már hízni is tudok, mert addig csak begyorsul az anyagcserém. Nagyon nehéz kimozdulnom az egyensúlyi pontról, így súlyt tartani tudok messze a legkönnyebben.

2017. szept. 18. 17:10
 4/4 anonim ***** válasza:
Én a hízást éreztem. A fogyást sajnos nem.
2017. szept. 18. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!