Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Titeket nem környékezett be a...

Titeket nem környékezett be a Forever nevezetű szektakommandó? :D (C9 program)

Figyelt kérdés
Rámcuppant egy foreveres nő, aki mindenáron beakart szippantani és raáakart veni, hogy csatlakozzak, fizessek be x összeget, toborozzak embereket, adjam el a termékeket. Bevett csoportokba, küldött videókat stb, hánynom kellett ez egészből. Mikor mondtam, hogy bocsika de én inkább használom a szokásos termékeket, besértődött. Nézem a tagok oldalait, vigyorognak, nyomatják a termékeket, kajak mint az agymosottak, tiszta szekta.
2017. szept. 16. 23:14
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
55 ezer forintért léphetett be, nem 22 ezerért...és igen, kölcsönt vett fel rá, mert még magának sem tudta a c9et megvenni, így azthitte ha belép olcsóbban is megkapja, és még több termékhez juthat. gyakorin is olvasni hasonló csaló kérdéseket ahol átvágták az illetőt. pont ez a baj, hogy a szegényekre utaznak, akik hónapról hónapra élnek.
2017. szept. 24. 08:47
 22/26 A kérdező kommentje:
mégegyszer írom, nem a termékekkel van a baj. hanem a nagy pozitív életszemléletet hirdető szektatagokkal, akik nyomatják hogy "szabadon élhetsz, akkor dolgozol amikor akarsz és gazdag leszel", ezzel az mlm rendszerrel, hogy kifejezetten azért szédítik a szegény réteget hogy ők meggazdagodhassanak.
2017. szept. 24. 08:49
 23/26 anonim válasza:
60%

Oké, utoljára még írok... 22.000 ft nem belépési összeg hanem a minimum rendelés összege mivel ez egy nagykereskedő cég, jó persze ezzel be is lépsz. Anno volt üzletünkés az ajándéktárgy nagyker. ben szintén 22 ezer volt a minimum vásárlás. Csak úgy példaként.

Ha nem hiszed el, menj fel az flpshop.hu oldalra és ott ki is van írva. Az átbaszás pedig mindenhol ott van. Azért vágták át szegényt mert akkor lesz olcsóbb egy termék számára ha elér egy bizonyos pontszámot. A C9 nem elég hozzá. Vagy ő értelmezte félre vagy rosszul magyarázták el neki. De ha valaki egy ember miatt ítéli el a céget, azt sajnálom.

2017. szept. 25. 09:37
 24/26 anonim ***** válasza:
100%

Most pontosan nem számolom ki, de egy pl scitec wheyből kapsz 5kg-ot 25000körül, az flp szójás förmedvény fehérjéjéből 5kg-al már 100.000 felett lennél...

Dehogy nincs gond a termékekkel...

2017. okt. 24. 10:19
 25/26 anonim ***** válasza:
100%
Ja és most, hogy már kell a 2pont, hogy elkezdhess üzletet építeni... szerencséten asszonykám 6.hónapja szenved vele... hiába rohad a foga, hiába minden... mert a ring behülyíti, hogy el kell érni a 2 pontot... a nehezen albérlet, kaja, stb költségek után megmaradó pénzek mennek az flp piramisába, ahelyett, hogy elmenne fogorvoshoz... én meg titokban komolyan fontolgatom a válás lehetőségét mert már nem bírom sokáig ezt az agymosott baromságot...
2017. okt. 24. 10:27
 26/26 A kérdező kommentje:
utolsó, teljesen megértelek... olyan mint valami jehovás szekta :/ én azonnal kiléptem az agymosott csoportokból, és letöröltem ismerőseim közül az összes agymosott nőt. legaljasabb dolog más szegénységéből hasznot húzni és verni magukat h motivation, meg ring, meg élj az álmaidnak stb... közbe másokat húznak le..
2017. okt. 24. 20:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!