Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Titeket nem környékezett be a...

Titeket nem környékezett be a Forever nevezetű szektakommandó? :D (C9 program)

Figyelt kérdés
Rámcuppant egy foreveres nő, aki mindenáron beakart szippantani és raáakart veni, hogy csatlakozzak, fizessek be x összeget, toborozzak embereket, adjam el a termékeket. Bevett csoportokba, küldött videókat stb, hánynom kellett ez egészből. Mikor mondtam, hogy bocsika de én inkább használom a szokásos termékeket, besértődött. Nézem a tagok oldalait, vigyorognak, nyomatják a termékeket, kajak mint az agymosottak, tiszta szekta.
2017. szept. 16. 23:14
1 2 3
 11/26 anonim válasza:
Haha :D 20 éve van az országban, világszerte pedig 160 országban, de végre valaki rájött, hogy hülyeség! Skacok, pereljétek be a céget az orvosgárdájával együtt. De légyszi, ezeket az érveket hozzátok fel ellenük!
2017. szept. 21. 18:04
 12/26 A kérdező kommentje:
van egy ismerosom, egy pasi, neztem h most fbn h huhh mi lett vele, mosolyog a profilkepen! eleg depis tipus volt regen. nezem az adatlapjat es kivan irva b mittudomenmilyen manager es ring meg motivacio es vaaaaa! :DDDD egyre tobben vannak! :o :D nekem meg mindig nemhagy beken a no... olyan amugy mint a mormon vallas, south parknak volt egy ilyen resze h aki ahhoz a vallashoz tartozott feszt orult mindennek hakell ha nem :D
2017. szept. 21. 18:15
 13/26 A kérdező kommentje:
utolso, poen h nyilatkozott egy orvos aki kb 160 kg a c9 progirol h de hatasos... szted? :D
2017. szept. 21. 18:16
 14/26 anonim ***** válasza:
#11 nem mondtam, hogy szar a cég... pusztán semmivel sem különlegesebb, mint akármelyik másik cég... az mlm rendszere pedig olyan "jól" van felépítve, hogy ahhoz, hogy profitálj is belőle annyit kell dolgoznod, hogy rendes munkahelyen szarrá gazdagodnál a feléből is... de felőlem ne hidd el, aztán gebedj az flp nél éveket hogy legyen alattad egy hálózat aki szintén gebed és keress vele 1-2százezret havonta... ha neked ez megéri... nekem meg 300 volt a gyakornoki bérem...
2017. szept. 21. 22:03
 15/26 anonim válasza:
0%

Az a gond, hogy fikáztok olyat amit nem ismertek. C9... nem fogyaszt, meg hülyeség. Akkor elmondom a titkot, ami nem titok: a C9 nem egy fogyasztó kúra! :O:O:O

Hivatalosan egy tisztító, méregtelenítő program, melynek MELLÉKHATÁSA a fogyás!

A fő célja a szervezetben lévő méreganyagok kipucolása, és azok kivitele a szervezetből.

Azért fogyunk, mert:

a szervezet a méreganyagokat a zsírszövetben tárolja, minél több a méreganyag (nehézfém, ételszínezék, kemikáliák) annál több a zsírszövet, mert kell növelni a "raktár" méretét.

Egy részét a szemétnek a máj, egy részét a bélrendszer is tárolja... ezek lassítják az anyagcserét, ami szinten hízáshoz, betegséghez, különböző egészségügyi kihívásokhoz vezet. (Pl: pajzsmirigy betegség, ételallergia).

A C9 hatóanyagai, pl a gél a méreganyagokat bontja ki ezekből a raktárakból, ezért is kell annyi vizet inni, hogy ki tudjuk mosni a szervezetből. És ezért fogyunk, mert a szervezet elengedi a zsírraktárakat, mivel nem kell már tárolni a szemetet.

Etc...

Még sorolhatnám, de úgy érzem itt már csak az azért is kötözködjünk a másikkal játék megy, így feleslegesnek tartom. Annyit még hozzá fűznék, hogy akit ismertem és kipróbálta annak bevált, vissza szorította a cukorbetegségét, pajzsmirigy problémáját. De ez mindenki egyéni véleménye, így rátok hagyom innentől. :)

2017. szept. 22. 21:59
 16/26 anonim ***** válasza:

[link]

...

2017. szept. 23. 10:29
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
És ismét egy "ismerősnek bevállt" foreveres bődület...
2017. szept. 23. 10:30
 18/26 A kérdező kommentje:
C9-esnek: nem a termékeket fikáztuk! szimplán az mlm rendszert, a benne lévő emberek hozzáállását, nyomulását, és azt h a szegény embereket húzzák le anyagilag! van egy csaj aki szerette volna a c9-et, de nem volt elég pénze. beszervezte egy foreveres nő, hha x összeget befizet(?) vagy x értékben vevőket szerez, akkor megkaphatja olcsóbban a terméket... volt olyan ismerősöm aki kölcsönt vett fel, h betudjon lépni a rendszerbe. és rajtuk gazdagodnak meg. na ez a nem normális dolog! és olyan termékekkel amiket ha magunknak szerzünk be pl. aloe gél, ezerszer olcsóbban vesszük meg... méregteleníteni tökéletesen lehet bio dolgokkal, gyógyteákkal, gyógyvizekkel stb!
2017. szept. 23. 11:08
 19/26 A kérdező kommentje:
egyébként engem érdekelt is volna a c9... de azon az áron nem! és még ha nem 35 ezer lenne, hanem csak 15, na annyiért sem, mert belegondolnék h kiket gazdagítok ezzel!
2017. szept. 23. 11:09
 20/26 anonim válasza:

Kölcsönt vett fel 22.000 forintra? Hát ott már gondok vannak és a tájékoztatással is...

Egyébként mindenhol vannak hülye emberek, akik el vakultak, nyomulnak. Ezek engem is idegesítenek. Ismertem olyat aki foreverezett, de a mentora ilyen volt és abba hagyta, de ettől függetlenül a termékeket ugyanúgy szereti.

Az mlm rendszerébe felesleges bele mennem mert úgyis a szardobálás menne.

2017. szept. 23. 21:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!