Mi bajom lehet? Komolyan nem értem.

16 éves,50kgos lány,és norbi update..jézusom,tényleg ebben a világban élünk?:D
nagyon durva..
Hát köszönöm,én boldogan eszem a csokit,fagyit,táncolok,alszok,élvezem az életet,tanulok,és jól vagyok:)pedig 10 kg-ot híztam fél év alatt:)
17/L:) (52 kg)

dugulj már el TE!!!!
túl nagy a pofád

de hát ez az update borzalmas :D mindegy, én meg vonatos csokit ettem gyerekként és imádtam. az se lehetett jobb.
az aneroxiának van fokozatai, és az teljesen nyilvánvaló hogy táplálkozási zavarral küzdesz, ami persze eleve egy téves énképből ered. nem tudom mi rángathatna ki ebből, erre nincs általános gyógymód. a pszichodokik többsége annyira dilettáns, hogy semmire se juthatnál velük. ugyanez igaz a kineziólogusokra is, csak még nagyobb arányban. a diatetikus meg igazából csak a tünetet tudná kezelni. volt két bulimiás barátnőm. az egyik a kapcsolat alatt, a másik pedig a te korodban. az előbbi ráment a kapcsolat, mert a vége felé már mindent az étkezési zavara uralt. a másodiknak viszont a teste ment rá. vagyis nem tudom, lehet ő olyan alkat volt, de a szakirodalom szerint, a te korodban amikor épp átalakul a szervezet, nagyon durva pusztítást tud végezni az ilyesmi. leírom konkrétan, hogy mire gondolok... elvileg a kötőszöveteid most válnak majd valamilyenné. a bulimiás exemnek az teste olyan volt mint egy zsák kimosott zselé. pedig vékony volt nagyon. azt hiszem egyszerűen túl sokat sanyargatta a testét. a legszembetűnőbb a mellein volt a dolog. gondolom azok akkoriban fejlődtek volna. húú, pofátlan hogy ezt leírom, de két feszes labda helyett, két majdnem üres tejeszacskó volt. és ez nem csak genetika. aktívan sportoló lányok között soha nem találkoztam ilyennel. betegesen diétázó mimózáknál pedig másik hasonlóval is.
ha egyszer megdöglök arra mérget vehetsz utolsó h téged kisérteni foglak...
nade írta nemrég valaki a testképzavart utánanéztem és szerintem akkor inkább az igaz rám mint az anorexia(anorexiás nem eszik csokipudingot..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!