Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Honnan tudom hogy mennyi...

Honnan tudom hogy mennyi kaloria van egy sparos illetve egy pennys kifliben?

Figyelt kérdés
Amik ugye nem csomagoltak hanem frissek,pl veszek egyet a sparban es lemerem hogy 60g,akkor honnan tudjam h hany kcal van benne? Nincsen rairva hiszen frissensult pekaru es el lehet hozni.Es mondjuk ha a pennyben veszek akkor honnan tudom? Ott is ugyanannyi kcal van a kifliben? vagy ott mar tobb kevesebb? Ezt honnan tudjam?:( olyan szivesen ennek kiflit csak nem tudom hany kcalnak szamoljam:/ Ugyanigy vagyok a sajtos pogival illetve a zsemlevel is.. Ezert toast kenyeret eszek mert tudom hany kcal. Valami megoldas esetleg?
2017. szept. 6. 22:13
 1/4 anonim ***** válasza:

Keress rá, hogy egy normál kifliben hány kalória van. Itt van pl. ez:

[link]

Hozzávetőlegesen így tudni fogod az értéket. Ha kívánod a kiflit, jobb, ha néha teszel az étrendedbe.

2017. szept. 6. 22:23
 2/4 anonim ***** válasza:
A kiflire és a zsemlére számolj annyit, amennyi a kenyér (260 kcal/100 g körül)! A sajtos pogácsa már nehezebb eset.
2017. szept. 6. 22:24
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

A friss kiflik közt olyan egetverő különbség nem lehet

s a kiflit és a zsemlét még kenyérnek számolva sem tévedhetsz sokat.

A sajtos pogácsa már más, hiszen ott elég változatos arányok lehetnek az igen kalóriadús összetevőket nézve, legalábbis gondolom, a bolti sajtos pogácsák sem egyformák, a háziak nagyon nem. Minél kisebb a mennyiség, annál kevésbé számít, hogy egy sajtos pogácsa adatot felhasználva mennyi lehet a tévedés. Ennyire nem kell rápörögni, azért ne egyél rosszabbat, hogy tudd az értéket.

S ha mondjuk megeszel napi 1 darabot, akkor főleg nincs gond, mert azt sem tudod, hogy a kalóriaigényed mennyi, viszont szépen ki tudod tapasztalni, ha annyinak, amennyinek számolva az ismeretlen, de mindig hasonlóan fogyasztott ételeket hogyan fogysz (nem mintha az anyagcseréd ne lassulhatna és gyorsulhatna csak úgy, de azért ez nem szokott jelentős lenni azonos életmódnál).

2017. szept. 6. 22:31
 4/4 anonim ***** válasza:
A kaloriabazison keress rá, sokminden fent van sparos pèksütik közül is
2017. szept. 7. 09:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!