Zabkása helyett?
Figyelt kérdés
Tudtok valami otletet,hogy mivel "helyettesithetnem" a zabkasat? Egyszeruen imadom a mindenem de sajna eszre vettem hosszu honapok utan,hogy ez a pattanasaim oka. Termeszetesen abbahagytam,mert vegre szep az arcborom de ugy hianyzik es nem tudom mivel potolhatnam ami esetleg hasonlo.2017. szept. 4. 18:24
1/5 anonim válasza:
Fura, hogy a zabtól ragyás lettél. De ha így van, akkor válassz egy másik gabonát, a legtöbből lehet kását főzni. Mondjuk köleskását, annak elég semleges az íze, lehet édesen és sósan is enni.
2/5 anonim válasza:
és a zabkásából nem a tejtől? vagy nem tejben főtt?
3/5 A kérdező kommentje:
Vízben főztem. Sajna tényleg attól lett.
2017. szept. 4. 19:55
4/5 anonim válasza:
Ahogy az első írja, sokféle kása van. Gabona- és magkása is, ez utóbbi persze kevésbé helyettesíti, hogy más összetételű. A köles szerintem kifejezetten jellegzetes ízű, nem akárki tudja édesen enni, én szeretem így is, úgy is.
5/5 anonim válasza:
(Magkása alatt olajos magból készültet értettem.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!