Fogyókúrám alatt ehetek ebédre rántott sajtot? Egy kis tavaszi salátával?
rántott sajt hízlal mint atom, egyél salátát, sajt nélkül
Vagy fogyókúra vagy zaba. Döntsd el!
Annyira imádom ezt a "ehetsz mindenből mértékkel" dumát... Magyarul egyél egy kis chips-et, egy kis nutellát, egy kis rántott sajtot... Aha... csak az a gond, hogy ha mondjuk van egy 1300-1500kcal-s jól kitalált étrend, akkor abba nem lehet még mértékkel sem beletenni a rántott sajtot, vagy a nutellás palacsintát... Tekintve, hogy olyan baromi magas a kalóriatartalma, hogy a "mértékkel" maximum egy kiskanálnyit jelenthet...
szóval kérdező MÉRTÉKKEL ehetsz! 1 kiskanálnyit kb!
nehogy merj enni, max 3 salátalevelet....de még annak is számold a kalóriatartalmát
edd meg nyugodtan...2 óra múlva meg menj bringázni
szerintem simán megeheted zöldséggel.
Az 1300 kcal/nap meg sztem csak a kórházi ágyon való vegetáláshoz elég, egészséges fogyáshoz semmiképp.
Hát én ma délelőtt rántott húst ettem. Meg rizst.
De ma már nem eszek szénhidrátot.
Meg én amúgy se úgy diétázok, hogy diéta=nem ehetsz semmi főtt ételt max tojást. Lehet fogyni így is ha ésszel csinálod és kompenzálsz, igaz lassabban, de fogyni fogsz mellette, ha tényleg csak mértékkel, és nem kap el a hév. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!