Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ehetek most rántott halat?

Ehetek most rántott halat?

Figyelt kérdés

Ha igen,akkor mit egyek mellé köretként?Léccy csak valami egyszerű köretet mondjatok,mert nincs kedvem semmi extrát csinálni:D

Előre is köszy a válaszokat!

Üdv!

2009. júl. 8. 20:15
 1/5 anonim ***** válasza:
46%
Hogyhogy most? Fogyókúrában? A fogyókúrába nem nagyon illik bele a rántott cucc....
2009. júl. 8. 20:21
 2/5 A kérdező kommentje:

Igen fogyózom,vagyis próbálok,de még csak most kezdtem el,uh ezért nem nagyon tudom,hogy mit hogyan kell,uh léccy ne szóljatok le!Köszy!

Köszy a választ!

Üdv!

2009. júl. 8. 20:26
 3/5 anonim ***** válasza:
37%
ha fogyózol akkor ne rántott halat egyél , csak sima halat azt is zöldséggel
2009. júl. 8. 20:42
 4/5 anonim ***** válasza:

Fú most én is megkívántam a rántott halat! :P

Egyél hozzá krumpli pürét kovi ubival!Ezt még simán megeheted, ha most kezded a fogyókúrát! Én a fogyókúrám első hetén ugyan azt ettem mint szoktam csak kevesebbet. Nem tudom mennyit akarsz fogyni de ezt simán bevállalhatod!

2009. júl. 8. 22:46
 5/5 anonim ***** válasza:
nem értem az embereket komolyan. Most vagy fogyókúra vagy nem. Nincs olyan hogy most kezdtem el.. mármint van, de akkor ha már elkezdted akkor az legyen fogyókúra, és csináld rendesen különben nem sok értelme van.És ha már rántott halat eszel akkor legalább ne krumplival szerintem, bár igaz ha már rántott hal akkor tök mindegy :) nem bántásként mondom, csak ha tényleg fogyni akarsz akkor ne így csináld.
2009. júl. 8. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!