Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Le tudok majd vele allni?

Le tudok majd vele allni?

Figyelt kérdés

Anorexias voltam es most elhataroztam hogy marpedig hizni akarok.

Mar 2 napja folyamatosan zabalok.

Egyfolytaba csak eszem.

Legtobbszor mar csak a szemem kivanja.

Mar "hiztam" 1 kg-ot.

Ez lehetseges?

Voltam nagy wc-zni is szoval nem feltetlen a kaja sulya.

Illetve megtudok majd allni?

Ha igy eszek hamar elhizok?

Vagy anorexia utan tobb 1000 kaloriat be kell vinni?

Ilyenkor barmit es barmennyit ehetek?

Ha normal testsulyom lesz letudok majd allni vele?

Tenyleg folyamatosan csak eszem.

Gyorsan fogok hizni?

Illetve lesz egy pont amikor beall a sulyom es azutan lelassul a hizas?

A korulottem levok is csak neznek hogy birok ennyit enni.

2017. aug. 27. 16:05
 1/10 anonim ***** válasza:
74%

Nem összevissza kéne zablni, mert csak beteg leszel és hájas.

Normális (több) kaja és sport.

2017. aug. 27. 16:09
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Két nap alatt nem tudsz egy kilót hízni. Nem kellene átesni a ló túloldalára. Egyél bőségesen, de ne össze-vissza, korlátlanul.
2017. aug. 27. 16:24
 3/10 anonim válasza:
100%
Ne az egyik végletből menj át a másikba. Fokozatosan növeld az adagot, és mellette sportolj valamit, hogy ne csak zsír szaladjon fel. Ajánlom a kaloriabazis.hu-t. Ott be tudod állítani, mennyit kell enned, hogy hízz. Örülök hogy megjött az eszed. :-)
2017. aug. 27. 16:55
 4/10 anonim ***** válasza:

Nem tudhatom, le tudsz-e állni majd, de nem egészséges konkrétan zabálni. Egyél sokat, OK, de a folyton evésre rászokni sem jó.

Van, aki képes még extrém elhízottként is tovább hízni, pedig ott a súlytartás extrém sok kalória, szóval itt sem lehet mit mondani, egyszerűen jó súlynál már ne edd túl magad, ne zabálj, ha éhes se vagy. Remélhetőleg ez ideiglenes nálad.

Valószínűleg nem híztál 1 kilót, azt hiszem, azt nem is lehet 2 nap alatt, csillió kalóriával sem (vagy csak extrém esetben, nem akárkinek. normál ételből nem tud hasznosulni ilyen jól). Sosem tudhatod, hogy mikor mennyi víz jön fel, 1 kiló plusz nem mond semmit.

2017. aug. 27. 17:18
 5/10 anonim ***** válasza:
62%
Ne halgass az előzőkre. En is most gyogyulok. Ez az extrem ehseg teljesen normalis, mert nagyon ki vagy ehezve, a szervezeted probal most minden tapanyagot magahoz venni, mert fel hogy megint eheztetni fogod. Hidd el abba fog maradni amint a tested rajon hogy nincs oka a panikra. Fokozatosan noveld a kaloriakat 1800-2000-ig onnan ugorj 2500-ra es onnan 3000-re. Azert fontos hogy lassan emeld hogy elkeruld a "refeeding syndrome-ot" vagyis hogy ne sokkold le a szervezeted a hirtelen jott rengeteg kajaval. Ha sportolsz, fogysz, még ezen felül ennél, vagy kamasz vagy nyugodtan mehet tobb kaloria! Tudom, rengetegnek tunik,de a mi esetunkben nem csak arra kell az energia, hogy a normal szuksegleteket ellassa, hanem arra is hogy megjavitsa ea rendbehozza a testet, a sejteket, izmokat, szerveket es az energiahianyt amit okoztal. A puffadas es hogy hirtelen nagyon sokat hizol (ez igazabol viz-suly nem valos!) szinten normalis, ez a gyogyulas resze! En egy het alatt 5 kg vizet hiztam es olyan puffadt voltam mintha terhes lennek, de most mar majdnem ket hete all a sulyom, pedig ugyannyit eszem, 3000 kaloriat! Tudom hogy ijeszto, de menni fog es kepes vagy ra! Nem leszel egy balna, hidd el, csak egeszseges es jobban fogsz kinezni mint valaha!
2017. aug. 28. 09:07
 6/10 anonim ***** válasza:
42%
Elozo vagyok. Es mielott barki beszolna hogy elrontom az egeszseged vagy felhizlallak, amit leirtam az orvosok altal meghatarozott gyogyulasi mod. :)
2017. aug. 28. 09:09
 7/10 anonim ***** válasza:
Az előttem lévővel értek egyet. Én is anorexiából gyógyulok, teljesen normális hogy az elején hirtelen indul meg a súlyod. Ne félj, ez csak a legelején van így. És valóban, ez leginkább a víz, ami szépen visszatöltődik a testedbe. Egyél annyit amennyi jólesik, ha ennyit kívánsz akkor egyél ennyit. Figyeld meg, max 3 nap, utána nem fogsz tovább hízni drasztikusan. Sőt, ezen is emelni kell majd, hogy tovább tudd tartani a súlygyarapodást. Ne félj, nem leszel kövér se ettől. Add meg a szervezetednek amit kíván és amire szüksége van :)
2017. aug. 28. 17:29
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Én ajanlom meg hogy szamold azert ugy nagyjabol a kaloriakat hogy biztos legyel benne hogy eszel legalabb 3000 kaloriat mivel az anorexiasok ehsegerzekelese elegge felborulhat, en amikor anorexias voltam 700-800 kaloriaval jol lakottnak ereztem magam, szoval erre muszaj odafigyelned.
2017. aug. 28. 18:05
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Én ajanlom meg hogy szamold azert ugy nagyjabol a kaloriakat hogy biztos legyel benne hogy eszel legalabb 3000 kaloriat mivel az anorexiasok ehsegerzekelese elegge felborulhat.
2017. aug. 28. 18:08
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm!:)
2017. aug. 28. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!