Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen diétát tudnátok ajánlan...

Milyen diétát tudnátok ajánlani, ami segít leadni vagy 5 kilót 1 hónapon belül?

Figyelt kérdés

Most szükségem lenne arra a néhány kiló minuszra, aztán a diétát vmilyen szinten életmódváltás követné természetesen. Mit javasolnátok leginkább? Én a tojásdiétára gondoltam, mert nagyjából változatos és viszonylag könnyű tartani.

Egyébként 17 vagyok és rendszeresen mozgok (néptánc). Tudom hogy a tánc az nem kifejezetten sport, de heti 2x2 óra és futunk is bőven.

És légyszives ne degradáljatok le minden létező diétát, meg hogy csak az életmódváltás segít... Majd az is lesz, de most viszonylag gyorsan szeretnék fogyni

162 cm-66 kg

2017. aug. 17. 09:27
 1/3 anonim ***** válasza:

nem diéta, hanem energiakorlát. 2000kcal helyett csak 1500-at, intenzívebb fogyás esetén 1200 kcalt tolsz be egész napra elosztva.

aztán, ha lemenz az öt kiló, akkor 1750 kcal-lal tartod a szintet.

bármit ehetsz, csak a kalóriát figyeld.

kaloriabazis.hu

2017. aug. 17. 10:06
 2/3 Mirtiádész ***** válasza:
54%
Szerintem ha gyorsan fogysz, az ugyanolyan gyorsan is fog visszajönni, ha csak egy kicsit is abbahagyod a diétát. Az első tanácsait fogadd meg.:)
2017. aug. 17. 11:36
 3/3 anonim ***** válasza:

Bármilyet, amiben be tudod tartani a deficitet... Mivel mozogsz, könnyebb lesz s kis alap kalóriaigénynél sem kell koplalnod, hogy kijöjjön a napi 1000 kcal mínusz, amivewl lemegy a fenti, némi vizet is beleszámolva...

Nem szólok le mindent, de a koplalós nőimagazinos agymenéseket igen. Most nem írok kisregényt a tojásdiétáról, az még a normálisabbak közé tartozik, mivel egy jó, tápanyagdús, zsíros, laktató ételre alapoz, de akkor is koplalós. De egy alkalmas módosítása bejöhet neked, a butaságokat kiszeded, némi kalóriát beraksz és nem próbálsz meg szinte napi 3 tojáson élni akkor sem, ha az adott nap azt akarja... Megkoptak az emlékeim, de a tojásdiéta a vége felé nagyon tojásszegény, arra emlékszem. De persze lecserélheted más fehérjeforrásra, de akkor már elég messze megyünk tőle, nem mintha az baj lenne... Ha téged a tojáslaktat remekül, alapozz arra, de valószínűleg más jó fehérjeforrásokkal is működne.

Életmódváltással is fogyhatsz ennyit (a vízzel együtt), csak tartsd be a deficitet, mondjuk ez a 2 dolog együtt elég kemény lehet... Nem mintha a tojásdiétával ne változtatnál a szokásos táplálkozásodon, úgyhogy nem tudom, miért jobb nála, talán mert elő van írva valami? Ami valószínűleg nem a te tested-lelked igényeit követi...? De nagy bajod nemigen lesz tőle, ha nem esel össze, szóval a te döntésed.

2017. aug. 17. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!