Nem vagyok anorexias, de mi lehet ez?
Szoval 176centimhez 50-53 kilo kozott mozog a sulyom
Olyan 2honappal ezelott 58voltam ,de meg ugy is megkaptam h sovany vagyok
Allandoan veszekszik velem mindenki h sovany vagyok stb ,de tenyleg eszem rendesen vagyis nincs valtozas
Verkepem tokeletes ..vas hiany ,de az semmi
De mostanaban fogyni akartam ,mert lekellett adnom a csipombol
A tukorben egyaltalan nem latom sovanyna magam ,sot neha a masik vegletet latom
Ma volt az h valaki levideozott es meglattam egy masik videohoz kepest h tenyleg nagyon sovany vagyok
Szerintetek mi van velem ? Meghulyultem?
Nem hülyültél meg!
Én is 176 cm vagyok mind össze 48kiloval, mindig megkapom hogy hogy lehetek ilyen vékony, eszek e rendesen?
Nyilván igen, én is ugyan ugy eszek rendszeresen, és normális mennyiségben, a szüleim odafigyelnek erre, de mégsem hizom.
Szerintem nem vagy anorexiás ha normalisan eszel, én is modellkedem nekem a derekambol kell leadnom, de azt is több edzéssel értem el, nem a tápanyag elvonásával!
A videos dolgot viszont megtudom érteni, mivel más mikor egyedul nézed meg magad a tükörben, és más mikor a többi emberhez mérten tényleg soványnak látszol. Én is ledöbbentem már sokszor magamon, de ez nem testkép zavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!