Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nem vagyok anorexias, de mi...

Nem vagyok anorexias, de mi lehet ez?

Figyelt kérdés

Szoval 176centimhez 50-53 kilo kozott mozog a sulyom

Olyan 2honappal ezelott 58voltam ,de meg ugy is megkaptam h sovany vagyok

Allandoan veszekszik velem mindenki h sovany vagyok stb ,de tenyleg eszem rendesen vagyis nincs valtozas

Verkepem tokeletes ..vas hiany ,de az semmi

De mostanaban fogyni akartam ,mert lekellett adnom a csipombol

A tukorben egyaltalan nem latom sovanyna magam ,sot neha a masik vegletet latom

Ma volt az h valaki levideozott es meglattam egy masik videohoz kepest h tenyleg nagyon sovany vagyok

Szerintetek mi van velem ? Meghulyultem?

2017. aug. 14. 23:40
1 2
 11/13 anonim válasza:
Nagyon fiatalok vagytok. Én olyan személyt keresnék, akik idősebb korukban is evészavarral küzdenek, szeretnék velük beszélgetni.
2017. aug. 18. 11:18
 12/13 A kérdező kommentje:
Hat nem mondom azt h sokat eszem,annyi valtozas van h vannak napok amikor nagyon sokat eszem ,de magamhoz kepest tenyleg es vannak mikor nem
2017. aug. 21. 14:04
 13/13 anonim válasza:
0%

Nem hülyültél meg!

Én is 176 cm vagyok mind össze 48kiloval, mindig megkapom hogy hogy lehetek ilyen vékony, eszek e rendesen?

Nyilván igen, én is ugyan ugy eszek rendszeresen, és normális mennyiségben, a szüleim odafigyelnek erre, de mégsem hizom.

Szerintem nem vagy anorexiás ha normalisan eszel, én is modellkedem nekem a derekambol kell leadnom, de azt is több edzéssel értem el, nem a tápanyag elvonásával!

A videos dolgot viszont megtudom érteni, mivel más mikor egyedul nézed meg magad a tükörben, és más mikor a többi emberhez mérten tényleg soványnak látszol. Én is ledöbbentem már sokszor magamon, de ez nem testkép zavar.

2017. aug. 22. 01:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!