Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Halottál már a citromlé+melegv...

Halottál már a citromlé+melegvíz "fogyásról"?

Figyelt kérdés
Vmelyiknap hallottam h vkinél hatásos, de nem tudom h megy ez az egész , vki?
2010. máj. 23. 14:10
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Én arról hallottam, hogy reggel éhgyomorra jó meginni egy pohár citromos vizet mert beindítja az anyagcserét. Ezért jó, amikor fogyózol!
2010. máj. 23. 14:53
 12/17 anonim ***** válasza:
50%

Eleve a citromlé, bár savas kémhatású, lúgosítja a szervezetet. Érteni nem értem, hogy hogyan, de minden citrusféle lúgosít.

Esztergélyos Cecíliának van a citromos fogyókúrája. Bár ő nem mondta, hogy meleg vízzel issza, attól még lehet hatásosabb.

A lényege, első nap 1, másodikon 2....hetedik napon 7 citrom levét kell meginni. Innen visszafelé csökkenteni, 8. napon 6, 9. napon 5, 10. napon 4. 11. napon 3, 12. napon 2, 13. napon 1 citrom leve. Ez az ő hosszú évek óta bevált fogyókúrája. Kéthetes citromkúrának nevezi, és ha tényleg ezt csinálja, érdemes lehet kipróbálni. Gondoltam, hogy vízzel higítja, és nem töményen, de meleg vízzel fogom kipróbálni. És ha majd úgy nézek ki, annyi idős koromra, mint a Cili, már megérte.

2010. máj. 23. 14:58
 13/17 anonim ***** válasza:
76%
Ez tényleg fogyaszt...napi egy óra bringázás után kell meginni egy kis citromos, langyos vizet
2010. máj. 23. 15:12
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
14:58-as: Szerintem még mindig nem értjük,én legalábbis tuti nem!!Szóval csak citromleves vizet iszik két héten keresztül,vagy mellette ugyanúgy táplálkozik??Mert gondolom,ha chipsezek,meg coca cola-t iszok mellette,akkor hiába iszom,semmit nem használ!!Szóval mit lehet mellette enni??
2010. máj. 23. 15:19
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
14:58 vagyok. Hát kifelejtettem, hogy ugyanúgy étkezik közben, tehát nem áll neki koplalni, reggeltől estig tornázni. A megszokott módon eszik, és közben a citromlé kúra. Azért azt feltételezem, hogy nem disznótorossal fejezi be a napját, és nem tömi addig magába a sok nasit. Alapjában nem változtat az étkezési szokásán, ez a lényeg. Mikor elkezdtem írni, még eszemben volt, aztán mégis kimaradt.
2010. máj. 23. 15:31
 16/17 anonim ***** válasza:
Köszi szépen,ezt kipróbálom,és 14 nap múlva jelzem,hogy mik voltak a tapasztalataim!!Azaz csak holnap kezdem,mert ma sehol sem tudok beszerezni citromot!! :0)
2010. máj. 24. 11:22
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
06.04-e van,és ma volt a 9. citromnapom!!Az előző vagyok,egy nappal később kezdtem,mint ahogy szerettem volna,de csinálom!!Hááát,őszintén???Nem sokat használ,szerintem!Annyi igaz,hogy csak kicsit csökkentettem az ételadagokon,és néha nasizok is,de pont azt írták ebben a "diétában",hogy nem nagyon kell változtatni az étrendeden!Viszont én néha úgy érzem,még nagyobb a belem,mint előtte volt,és természetesen a citromsav szétmarja a gyomromat!!Pedig eddig jól bírtam!!Talán még néhány napot próbálok kibírni,de már felvásároltam a boltok citromkészletét!!Azért durva,kiszámoltam(nem sok tudást igényelt),hogy a kúra alatt az ember 90 db citrom levét nyeli le összesen!Szerintem életem eddigi 33 évében nem ettem összesen ennyi citromot!!Helyzetjelentés befejezve,hátha olvassa valaki! :)
2010. jún. 4. 23:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!