Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy csináljam? Elegem van!...

Hogy csináljam? Elegem van! Csináljon belőlem valaki bombanőt!

Figyelt kérdés

22 éves leszek. Olyan szép lehetnék, olyan jó alakú de a kövérség tönkretesz...elegem van már a sok fogyókurából amit egy két hétig végig csinálok de aztán tovább nem birom....egyszer nagy akaraterővel 94ről 65kgra fogytam (170cm vagyok) sport, torna stb...szerettem a testem...itt áll a sok jó cucc a szekrényemben és alig jó rám valami.

Melleimet is megviselte a torna a fogyás, meg ez az állandó hizok-fogyok...de hajlandó vagyok plasztikai sebészhez is menni a végén kis igazitásra.

Szeretnék jól kinézni...az alap meg van hozzá....ki segit nekem?Biztos vagyok benne hogy ha valaki elvállal és sikerül utána mások is hozzá fognak fordulni. Légyszi vlaki hozd ki belőlem a mximumot!

Egy elkeseredett 21 éves lány! (de sok barátom van meg minden szóval alapjába véve boldog lennék..mások szeretnek igy is..meg szépnek tartanak de nekem nem jó igy!!!)

2010. máj. 23. 11:06
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
szegedi se vagy?:D mert akkor én sportolnék veled
2010. máj. 24. 10:16
 12/15 anonim ***** válasza:
Írj privit, javaslok egy olyan diétát, ami nekem bevált.
2010. máj. 26. 11:20
 13/15 anonim válasza:
nekem is írhatsz privit. :) lehetnék fogyitársak:)! én 19 vagyok,szóval ellennénk;) szio
2010. máj. 26. 13:04
 14/15 anonim ***** válasza:

Nekem majd akkor írj, ha bombanő lettél!

;-)

2010. máj. 26. 13:22
 15/15 anonim válasza:

Bombanőt? Ajánlom az Al-Káidát, ők foglalkoznak ilyesmivel.

:D (bocsánat)

2010. máj. 26. 15:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!