Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Az automatában kapható zöld...

Az automatában kapható zöld tea is egészséges? Tudom idétlenül hangzik de érdekelne

Figyelt kérdés
Mindenhol azt lehetolvasni ha fogyokuras forumokat nezel hogy zold tea igy meg ugy. Ezeknek eleg borsos aruk van sot lehet hogy neked bem izlik es kidobsz erte egy csomo penzt mert nem tudod meginni. Engem az erdekelne hogy az a palackos zold tea (Lipton, ice tea stb) is hasonlo hatast ernek el vagy azok csak azert jok mert keves kcal van benne?
2017. júl. 28. 21:51
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
50%

itt Budaörsön négy mérvadó multi található, amiben palackozott zöldteákat(is)árulnak. A négy áruházban összesen 27 félét. 78.-Ft-tól 600.-Ft-ig. A futottak még boltokban nem jártam, sem benzinkutak shopjaiban..

Hogy melyik egészséges? passz..

2017. júl. 29. 15:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!