Ki hogy fogyott viszonylag gyorsan?
Figyelt kérdés
Mennyit fogytál mennyi idő alatt? Miket ettél és mit sportoltál?2010. máj. 22. 21:54
1/6 anonim válasza:
1 hónap alatt fogytam kb. 3 kilót. zöldségeket, diétás kajákat, kevés húst, nem zsíros kajákat ettem.
2/6 anonim válasza:
1 hónap alatt fogytam 4 kg-ot úgy hogy egy nap max ettem 500 kalóriát. Mozogni nem mozogtam mert erőm sem volt hozzá.
De nem ajánlom, mert nagyon egészségtelen, csak nekem gyors eredményre volt szükségem!
20L
3/6 anonim válasza:
Hát kb nem ettem semmi, napi egy alma vagy joghurt vagy két-három kanál főzelék. Meg Rubint Réka, Béres Alexandra tornák. Másfél-két hónap alatt 9 kg.
Persze nem volt jó megoldás, mert aztán ahogy elkezdtem normálisabban enni, minden hizlalt. Minden.
4/6 anonim válasza:
Én 2 hete kezdtem egy intenzív fogyókúrát, 7-8 kg-t fogytam ez idő alatt.
Mozgok legalább napi fél órát, enni nem eszem mást, mint max 3 szelet puffasztott rizst/abonettet, egy joghurtot, 2 almát.
5/6 anonim válasza:
Január 5-e óta -23 kg. :D de első hónapban vagyis február 5-ig -8 kg ment le, na de nekem volt is miből. Nem sportoltam még akkor, ma már minden nap mozgok.:) És 1200 kcal étrenddel értem el ezt, azóta is ezt tartom, szeretnék még fogyni. :D
6/6 anonim válasza:
Szerencsés alkatom van, ezért "vészhelyzet" esetén egyből le tudok dobni néhány kilót. Ilyenkor elhagyom a fehér kenyeret, cukrot és nekiállok Rubint Réka DVD-re ugrálni :) Akármennyien és utálják Rékát, engem még sosem hagyott cserben :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!