Túl sok kenyeret eszek! Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Az zavar,és olvastam is,hogy nem egészséges,hogy a tésztához,krumplihoz,sajthoz is kell kenyeret ennem,mert érzem,hogy hiányzik,ha nem eszek.
Általában teljes kiörlésű,és vannak rajta magok,néha fenyér kenyér.
Hogy szokhatnék erről le?Vagy hogy csökkenthetném?Ha kevesebb kenyeret eszek ezentúl,akkor egy idő múlva megszokom?
Ja,és pl.a puffasztott rizs nálam nem tudja helyettesíteni a kenyeret,
2008. okt. 18. 11:33
1/2 anonim válasza:
valszeg meg fogod szokni, hogy kevesebb kenyeret eszel, és nem fog hiányozni. legalábbis nekem így volt a kenyérrel és az édességekkel is. gondolj arra, hogy mennyire kövér leszel tőle, és megéri-e.
2/2 anonim válasza:
Az anyukám úgy nevelt minket, hogy mindenhez együnk kenyeret, hogy jól lakjunk. Szorgalmasan ettük is, aztán amint már nagylányok lettünk és nem ugra-bugráltunk egész nap elkezdett felrakódni a jó kis háj a derekunkra, csípőnkre. Na, nem kellett több se nekem se a nővéremnek. Egye csak anyu a kenyeret (eszi is mindenhez, de ő nem hízik tőle) mi meg köszönjük szépen nem kérünk belőle. És ez így működik, csak el kell határoznod mit is akarsz látni a tükörben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!