Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen az alakom? (kép)

Milyen az alakom? (kép)

Figyelt kérdés

Őszinte véleményeket várok, híztam pár kg-t, a kép lehet nem annyira adja vissza de elég tömzsi lettem. Most fogok életmódot váltani de meg akarom nyugtatni magam, hogy nem vagyok ocsmány most sem.

[link]

2017. júl. 19. 15:09
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek! Ki fogom hozni magamból a legjobbat. :)
2017. júl. 20. 08:49
 12/14 anonim válasza:

Bocsi hogy idepofatlankodok.

Szerinted mi hasonloak vagyunk? Csak hogy viszonyitasom legyen. Teged nagyon csinosnak latlak. Magamat meg kovernek 😀 hany kilo es hany centi vagy?

Ez vagyok en:

[link]

[link]

2017. júl. 21. 08:45
 13/14 anonim ***** válasza:
Szerintem átlagos. Az én ideálomhoz képest vastag. Ocsmánynak semmiképp nem mondanám, sokaknak bejön ez az alak.
2017. júl. 26. 16:38
 14/14 dominich válasza:
Bár a kép minősége nem a legjobb nekem nagyon bejön az alakod. Vékony vagy de nem csontsovány. Pont az a típus szerintem akin van mit fogni. Úgy gondolom a mindennapi életben is nagyon dekoratív nő lehetsz.
2017. aug. 21. 16:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!