Szerintetek tényleg baj van velem? Vélemény? (Több lent)
Mostanában fogyókúrázni kezdtem 172cm vagyok és 50 kiló, tudom hogy ez kevésnek tűnik, de én nem tetszek magamnak így és fogyni szeretnék.Sok ember mondta már hogy szerinte testkép zavaros vagyok. Szerintetek ez igaz?
( Igazából tennék ki képet, de félek hogy megtalál egy ismerős:D De privátba küldök képet ha kértek , és akkor tudtok véleményt mondani.)

Nem kevésnek tűnik, ez tényleg kevés, nem igazán lehet felesleged. Ilyen számokkal csak kevés izom és kevés háj lehetséges, ha megvan minden végtagod.
Jó, lehet, hogy iszonyúan izomgyönge vagy és az 1 kiló felesleged egy foltban van és ronda, de ennyi, tuti vékony vagy.

Rosszul látod. Tuti vékony combod van, márpedig a láb normálisan nem is vékony...
Az, hogy nincs kedved enni s nem is érzékeled, hogy tragikus, ha koplalsz, pláne gond. Ha kövér lennél, akkor is enned kellene, ahogy vékonyan is kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!