Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nem vagyok túl duci? 162 cm...

Nem vagyok túl duci? 162 cm vagyok és 46 kiló . Ja és 12 éves (leszek 25-én)

Figyelt kérdés
sztem elmondtam értehtően xD
2010. máj. 21. 21:36
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
26%
Honan tudjuk? Rakják fel képet magadról.
2010. máj. 21. 22:05
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

"Honan tudjuk? Rakják fel képet magadról."

Grat pedókám! pont az kell, hogy egy 12 éves fotózza magát és feltöltse ide...

2010. máj. 21. 22:08
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Még nem is 12 éves. Majd 25tödikén lesz annnyi.
2010. máj. 21. 22:13
 14/18 anonim ***** válasza:

22:08: mindenki magából indul ki... egyébként akkor lát az ember utcán gyereket, amikor akar. De aki egy gyerekben már ilyen módon is csak a szexuálitást látja, azzal komoly bajok vannak.

Nem kell képet felraknia magáról, csak ha hasznos választ akar kapni. Tucatszor elmondtuk már többen, hogy két szám alapján nem leeht megállapítani, jó-e valakinek az alakja. Az véggképp idegesítő, hogy már 11 évesen ezzel fogalalkoznak.

2010. máj. 21. 22:17
 15/18 anonim ***** válasza:
ne aggódj, egyáltalán nem vagy kövér! gondolom azért foglalkoztat ez most téged ennyire, mert nemrég kezdtél el serdülni és hirtelen szalad fel pár kiló, de hát ezzel jár a nőiesedés. ha pedig az zavar hogy a körülötted lévő korodbeliek vékonyabban nálad (mert még gyerekes alakjuk van) akkor arra csak azt tudom mondani, hogy hamar beérnek majd téged ők is... és próbálj meg kevesebbet problémázni a kinézeted miatt!
2010. máj. 21. 22:36
 16/18 anonim ***** válasza:
Én 162 cm és 65 kg, igaz, hogy már 59 éves :))))
2010. máj. 21. 23:02
 17/18 anonim ***** válasza:
Igen pont ezt írtam nem rég, h az a legfájóbb mikor 11-13 éves korig kérdezik, h jó-e a súlyuk??? Én is voltam ennyi én is serdültem na de ennyi idősen le se szartam a súlyom és bár 22 éves vagyok az TUTI, h akkoriban egy 12 éves gyerekre a pasik nem nőként tekintettek, de ma már ez nem így van! Ez szomorú!
2010. máj. 22. 05:10
 18/18 anonim ***** válasza:

Azért annyira nem baj,ha 11-12 évesen is foglalkozik valaki a súlyával,de csak akkor indokolt ha dagadt.A dagadt gyerekekből lesznek a dagadt felnőttek,a dagadt felnőttekből a cukros,trómbozisos,beteg felnőttek és ha nem tesz ellene az ember akkor a halott fiatal felnőttek,középkorúak.

Kérdezőnek viszont: tlejesne normális a súlyod,neked nem kell ezzel törödnöd. kajálj egészségesen,ne édességen,cukros üditőkön élj,sportolj és akkor sokáig egészséges is maradsz,és normális testsúlyú.

2010. máj. 22. 19:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!