Ti ezen változtatnátok valamit?
20 éves lány vagyok, 160 cm. Három és fél éve 64-65kg voltam, de aztán vegetáriánus lettem és szép lassan, olyan másfél év alatt lement rólam 14kg. Nagyon örültem, mert egész életemben mindig volt rajtam, főleg a combjaimon felesleg.
Aztán elköltöztem külföldre és nagyon megváltozott az étrendem és fél év alatt híztam 8-9 kg.
Egy hónapja végül nagyon elhatároztam magam, hogy fogyok kicsit.
És kb. így néz ki az étrendem:
Reggelire általában 300-400ml saját készítésű smoothiet iszok.
Ebédre az előző napi vacsora maradékát, vagy egy barna magvas zsemlét eszek, vaj nélkül csak zöldségekkel.
Uzsonnára gyümölcsöket.
Vacsorára sok zöldségből készült ételt, quinoa-t, bulgurt, néha tésztát, édeskrumplit és hüvelyeseket (borsó, bab, lencse)
Ha esetleg még éhes lennék eszek még gyümölcsöt, vagy egy kis szójajoghurtot saját készítésű müzlivel (hozzáadott cukor és zsír/olaj nélkül)
Most már nem eszek állati termékeket sem és a nagyon feldolgozott alapanyagokat is kerülöm, amennyire lehet (hozzá olajok, zsírok, cukor, fehér liszt...).
Ezen kívül heti 4-5ször megyek edzőterembe, ahol 1-1,5 órát töltök, attól függöen, hogy milyen fáradt vagyok. Mindig elégetek (általában lépcső gépen) 300kcal-t, ezen kívül izmozok (has, hát, comb, fenék, karok és vádli) és a végén mindig nyújtok.
A célom 50 kg, 59 kg-ról indultam és jelenleg 56 kg vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!