Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 13 éves vagyok, milyen sportok...

13 éves vagyok, milyen sportokat ajánlotok fogyáshoz?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

13 éves vagyok, 168cm magas és 62kg. Bevallom az utóbbi időben sokat nassoltam, és ez kezd meglátszódni a hasamon és a belső combomon(sőt,itt már nagyon látszik). Mivel nyár van(vagy is mert nincs suli) megint eltunyúltam, és a lovaglást is abbahagytam amit iskolán kívűl is űzhettem volna. Tanév közben heti 5x tesi óra 2x atlétika edzés, és szinte minden nap lovagoltam 3-4órákat. Most reggelente és este lenne időm edzeni napi szinten. A kérdésem az lenne, hogy mit ajánlotok, s nektek milyen gyakorlatok/sportok váltak be? És szerintetek kezdjek el megint lovagolni?

2017. júl. 15. 03:36
 1/6 anonim válasza:
Görkorcsolya:)
2017. júl. 15. 04:23
 2/6 byus1212 válasza:
Úszás is jó.
2017. júl. 15. 04:49
 3/6 anonim ***** válasza:
Az úszással nem igazán lehet lefogyni. Biciklizést javaslom!
2017. júl. 16. 02:41
 4/6 anonim válasza:

Szia! Énis 13éves vagyok.

Én Rubint Rékázom! Otthon, nincs semmire szükség,csak akarat erőre és kitartásra.

Youtuben rengeteg videó van.

Alakreform stb.

2017. júl. 16. 04:56
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:)
2017. júl. 17. 01:38
 6/6 anonim válasza:

ugrákókötelezz

pl napi husz percet , hidd el h meg fog látszani

2017. júl. 27. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!