Ez így nagyon vészes? Tudom elrontottam de nagyon kivoltam és elfelejtettem hogy nem kéne.
Reggeli: banános-áfonyás rántotta
Ebéd: saláta csirkehússal
És idáig jó is de a délutáni kajáim...
3 őszi és 2 sárgaparack, 3,6%os joghurt, sós túrós amerikai palacsinták kb 5 db, 3 nápolyi, 2 kocka étcsoki
Mit rontottál el? Ez nem hinném, hogy sok lenne kalóriában.
Mondjuk én a reggelitől lehet, hogy rosszul lettem volna :) Valahogy a tojásrántotta és a gyümölcsök nekem nem passzolnak.
A nápolyi nem jó étel, de az sem mágikus, nincs hizlaló étel.
Ha a kalóriabevitel OK volt, akkor fogyás szempontjából nincs gond, az egészség más kérdés, de abból a szempontból sem ettél vészesen, a nápolyin kívül minden OK (jó, én glutént sem eszem, de az van, akinek teljesen szuper). A cukor sem nyerő, de egy kevéstől nem lesz hirtelen bajod.
Fura a rántotta szó, én inkább palacsintának nevezem azt, de értem én, liszt nem volt benne. Jó cucc, én ugyan mindig beledobok 1 dkg rizslisztet tojásonként, de láttam már anélkül is receptet :)
Egyébként édes bundáskenyér is létezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!