Hany kaloriat tartalmaz egy szelet (kb.10 dkg) gorogdinnye?
Figyelt kérdés
Imadom a gorogdinnyet, es ma sikerult szereznem. Ha eszem belole, az ugye nem fogja hatraltatni a fogyokuramat? Egy honap alatt 52 kg-rol fogytam le 48 kg-ra, es meg 2 kg-ot akarnek. Tudom, hogy a gorogdinnye vizhajto, de hizlal?2010. máj. 21. 12:15
1/11 anonim válasza:
48 kg???????? hány éves vagy te és hány cm?
mert ez pont ideális egy 150 cm-es 14 éves kislánynak
2/11 A kérdező kommentje:
Hahah, inkabb nem irom le. =D
Igazabol nem vagyok vekony, a hasamon kb. egy cm-es hajreteg van, ami nagyon zavar. Jovo honaptol fogok kondiba jarni, futogep, stb.
2010. máj. 21. 12:33
3/11 anonim válasza:
1 cm hájréteg?????? XD dobj már egy képet
amúgy leírhatnád a napi menüdet....ja és a "kimegyek a tópartra/parkba/erdőszélre" program ingyen van, ma is elkezdheted
4/11 A kérdező kommentje:
2010. máj. 21. 13:36
6/11 anonim válasza:
Remélem, hogy csak az eszedet játszod...
Az még mindig jobb lenne, mert ha ezt komolyan gondolod akkor meg kellene látogatnod egy pszichiátert. Ez nem vicc.
7/11 anonim válasza:
inkább hízz pár kilót ...és sportolj, ha feszesedni akarsz, de a kép alapján, fogynod tuti nem kell ;)
8/11 anonim válasza:
Kb. 30kcal!!!!!Hogyan sikerült lefogynod 4kg-ot 1 hónap alatt?Max. hány kcal-t ettél és mennyit mozogtál?
9/11 A kérdező kommentje:
Napi 2 ora mozgas, es kb egy almat es par kanal levest ettem egy nap. Es persze rengeteg folyadek, hogy vizbol menjen a fogyas.
2010. máj. 23. 07:49
10/11 Tiara88 válasza:
Hát ezt nem értem.Én 2 héten keresztül minden egyes nap 1db almát és 1 szelet szezámmagos kenyeret ettem meg.Rendszeresen tornáztam.Napi 1-2 kávét ittam meg.És 2 hét alatt 14 kilót fogytam le.Tudom ez se jó módszer de tartom a súlyomat.Megemeltem a kalória bevitelemet 1700 kca-ra.Jó szinte te is ugyan ezt csináltad és ezt nem értem hogy lehet hogy csak 4 kg-ot fogytál 1 hónap alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!