Milyen csajok jönnek nektek be a ducibb vagy a vèkonyak, a kis vagy nagy mellűek (sajnos nekem kis melleim vannak ami nemtudom mennyire jön be a fiuknak), alacsonyak vagy magasak
Minden baràtnőm azt mondja hogy jò alakom mert vèkony vagyok de nem vagyok benne màr biztos hogy a fiuknak a vèkony lànyok jönnek be mivel annyi helyes pasit làtok duci lànyokkal
A vékonyak alapvetően, magas és vékony, alacsony és vékony, "közepes és vékony" stb :)
Mellméret nem érdekel, csak formás legyen, ne lógjon. Mivel a vékonyság (nem anorexia!) jön be, így természetesen a kis mellekkel sincs semmi bajom, sőt.
Egyébként a duci, de azért formás lányok is valóban nagyon kelendőek, de ez még nem azt jelenti, hogy neked el kell bújnod:) egy magas lány akkor a legszebb, ha karcsú is mellé. Bár te talán már picit tényleg túl vékony vagy, 57-58 kilóval sokkal egészségesebb lenne az alakod és akkor sem lennél egy elhízott egyed.
2017. júl. 10. 13:12
12/15 anonim válasza:
Inkább sovány legyél mint dagadt. Egy dovány bármit fel vehet mini ruha rövid naci de egy kövér nem
2017. júl. 19. 08:26
13/15 anonim válasza:
Utolso te mekkora agyhalott vagy😂Akkor ennyi erovel egy csontkollekcio se vegyen fel kivágott ruhakat, mert senki nem akarja a csontjait nezegetni. Hidd el nekem van par ismerosom, akire ranezek es rosszul leszek annyira vekony:) . DE! Kepzeld el senkinek nem mondok ilyent, mint amit te megfogalmaztal, mert mindenki azt vesz fel amit szeretne, amiben jol erzi magat. Neked semmi beleszolni valod sincs 💋
2017. júl. 19. 23:37
14/15 anonim válasza:
Nekem a kicsit megereszkedett, narancsbőrös enyhén molett MILF ek, meg a csontsovány elől hátul lapos, lehetőleg 45-50kg közötti 18-25éves korosztály... ez a két kategória a gyengém.
2017. júl. 20. 12:07
15/15 anonim válasza:
Pesze mindenki azt vegyen fel ami akar,de izlés az legyen nm izléstelen a,csülkére rövid nadrág v szoknya egy caobtázon is jobb ezek mert nm fröcsög ki a háj de,kedves kövérek nyugtassatok magatokat az ilyesmi irasokkal :D páá
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!