Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fiúk nektek milyen alak jön be?

Fiúk nektek milyen alak jön be?

Figyelt kérdés

Milyen csajok jönnek nektek be a ducibb vagy a vèkonyak, a kis vagy nagy mellűek (sajnos nekem kis melleim vannak ami nemtudom mennyire jön be a fiuknak), alacsonyak vagy magasak

Minden baràtnőm azt mondja hogy jò alakom mert vèkony vagyok de nem vagyok benne màr biztos hogy a fiuknak a vèkony lànyok jönnek be mivel annyi helyes pasit làtok duci lànyokkal

17L 52kg 174cm

2017. júl. 10. 02:44
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:

Uppsz most veszem eszre hogy rossz témakörben

írtam ki a kerdest

2017. júl. 10. 03:16
 2/15 anonim ***** válasza:
74%

Szia :).

Nálam magasság majdnem mindegy, igazábol az se zavar ha magasabb, de kb 160-190 között.

Alak: Kicsit vékony, vagy normál,

Mellméret: Kicsi tetszik, Normállal nincs gondom, a nagy meg már nem tetszik (szerintem ezzel egyedül vagyok 😅😂)

De ha tetszik egy lány én nem azt nézem, hogy éppen milyen magas vagy, hogy mekkora a melle, és a súlyábol sem számolok BMI-t 😌.

17F

2017. júl. 10. 05:16
 3/15 anonim ***** válasza:
70%
Nekem a duci lányok egyáltalán nem jönnek be. Nálam ne legyen magasabb. Melle formás legyen. Hiába nagy egy mell, ha olyan lógós, mint a tehén tőgye
2017. júl. 10. 06:08
 4/15 anonim ***** válasza:
42%

Ez pasifüggő, nekem pl. a magas, vékony, kismellű lányok, pont olyanok, mint te :) Küldesz képet?

Ettől függetlenül egyik szerelmem se így nézett ki, szóval nem igazán számít :)

2017. júl. 10. 07:22
 5/15 anonim ***** válasza:
46%
Nekem a nagy mell jön be. Ja és kórosan sovány vagy.
2017. júl. 10. 07:36
 6/15 anonim ***** válasza:
47%
Nem vagyok már fiú de úgy vagy gyönyörű ahogy vagy, így látatlanban is. Ne aggódj neked is jut majd helyes pasi. :)
2017. júl. 10. 10:54
 7/15 anonim ***** válasza:
48%

Nekem ilyenek

[link]

2017. júl. 10. 11:18
 8/15 anonim ***** válasza:

Pld. Mya Diamond - nekem az az alak az ideális.

De az alak nem minden.

2017. júl. 10. 11:25
 9/15 anonim ***** válasza:
Én mondjuk nem vagyok fiú, hanem leszbikus, de a magas, kismellű, nem túlsúlyos (normál/vékony/izmos) lányok jönnek be.
2017. júl. 10. 12:30
 10/15 anonim ***** válasza:
0%

Ne hidd el a sok kamut!

A pasiknak 1 dolog fontos, hogy vékony legyél.

A többi (mellméret, szép/csúnya stb.) teljesen irreleváns.

2017. júl. 10. 12:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!