Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 3 hét alatt mennyit lehet...

3 hét alatt mennyit lehet lefogyni (szinte) evés nélkül, sok folyadékkal?

Figyelt kérdés

a szüleimnél élek. 20 éves vagyok, most végeztem a sulival. 1 hét múlva kezdhetek egy munkahelyen, viszont pénzem egy hónapig nincs. Anyám nem szokott otthon főzni, az öcsémnek és nekem eddig napi 650 ft-ot adott kajára. De a tesóm (egy évvel fiatalabb) , aki anyám nagy kedvence panaszkodott, hogy neki ez nem elég, mert sportember és neki rendesen kell ennie.. Ezért hagyják ,hogy inkább ne egyek semmit..

Én meg elhatároztam ,hogy így is lesz, nem akarom ,hogy engem csesztessenek azért mert az öcsémnek kevesebb pénz jut.. ezért nem fogok elfogadni, és kérni a családomtól egy fillért, egy morzsát se.. egyenek csak. Talán látszódni fog , ha nem eszek majdnem egy hónapig és lehet, hogy elgondolkodnak kicsit azon, hogy nem csak a sportembernek kell ennie..

Szóval 3-4 hét alatt mennyit lehet lefogyni? most sem vagyok amúgy túl dagi, de pár kiló minusz nem fogy megártani.. augusztus 10-én már lesz pénzem, onnantól már lesz lehetőségem a normál étkezésre..

2017. júl. 6. 15:16
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

egy ismerősöm van, akitől tudnék kölcsön kérni, viszont nem szeretnék, mert ez az ismerősöm már sokat segített... Volt már ilyen szitum, hogy nem tudtam mit enni, mert otthon nem kaptam, és nagyon nagy volt otthon a feszültség, volt mikor haza sem engedtek, be a lakásba.. és akkor napokig az ismerősömnél aludtam és ettem, anyukája is nagyon kedves, és aranyos, segített, sosem engedtek el éhesen. És én bírom őket, 1 nem szeretném, hogy azt higgyék, csak kihasználom őket,

2 sokat köszönhetek nekik már így is.

3. anyámék tudják, hogy nincs pénzem, és ha kérnék is kölcsön, azt kezdenék el pletykálni és hántorgatni, hogy így könnyű, ha másokon élősködök.

Szóval most hiába nevezed ezt gyermeki dacnak, nem lehet mit tenni vele, mert tényleg nem tudok varázsolni pénzt, vagy ételt sehogy.. szóval ez van... de legalább egy picit fogyok, szóval ebből a szempontból jó,

amikor lesz pénzem, fogok főzni magamra, olyan kajákat, ami nyálcsorgató lesz, had "szenvedjenek" egy kicsit...

Most aki nem érti meg a helyzetem, lehet ,hogy az ő családja nem ilyen... mert okkal van bennem az ,hogy megmutassam nekik ,hogy én is tudok ilyen "köcsög" lenni, valahol szeretnék visszavágni azért nekik... De amikor fordul a kocka és ők lesznek hasonló cipőben mint most én, én meg jobb anyagi helyzetben leszek, vagy bármiben segítségre lenne szükségük, én addig nem fogok nekik segíteni, míg bocsánatot nem kérnek... ha soha nem fognak bocsánatot kérni, akkor engem el is felejthetnek...

2017. júl. 7. 10:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!