Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek ez egy napra jó...

Szerintetek ez egy napra jó étkezés?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Szeretnék egy kicsit fogyni és izmosodni. Kb 5kg a feleslegem. Aki ért ehhez kérem segítsen ,hogy ez napi étkezés jó e . Persze ez csak a mai példa lenne.

A "csirkepaprikásom" hagymát,paradicsomot,kókuszzsírt,tejfölt(1,5%), illetve csirkemellet tartalmaz.

A reggeli zabkásámba kb 1 deci víz és kis tej volt.

A tejeskávém 1 deci kávé és 1,5 deci tej.

heti 3x 1 óra elliptikus trénerezem, a többi napon itthoni súlyzós tornákat csinálok.

A válaszokat előre is köszönöm és ha nem jó az étrend kérlek ne hurrogjatok le,inkább tanácsokat kérnék :)

[link]

2017. júl. 5. 09:39
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
jaj az kimjaradt hogy az esti csirkemellet , kókuszzsírban szeretném kisütni
2017. júl. 5. 09:41
 2/13 anonim ***** válasza:

Jó csak kevés, 1000 kcal az koplalás lehet akármilyen kis súlyod alapból.

Ch lehetne kicsit több, a fehérje pedig kevesebb.

Uzsira mindenképp egyél még vmit, mondjuk ehetsz akkor is egy adag zabot.

Tízóraihoz ehetsz ég egy szelet kenyeret.

Reggelihez pedig mehetne még egy kis gyümölcs.

2017. júl. 5. 09:55
 3/13 A kérdező kommentje:
Kb 1200kcal-ra jött ki, de megfogadom a tanácsod :) Köszönöm.
2017. júl. 5. 10:01
 4/13 anonim válasza:
Szerintem is jó, csak ezt nehéz tartani mert éhen halsz. :D Ehetsz kicsit többet is.
2017. júl. 5. 11:07
 5/13 A kérdező kommentje:
Rendben emelek a mennyiségen :D csak mindenhol látom a jó alakokat és basszus a menüjük kb: saláta ,csirke, zab ,protein, rizs, ahhoz képest az enyém még sok is.
2017. júl. 5. 12:58
 6/13 anonim ***** válasza:

Ne mérd magadat másokhoz :) Ez a kalóriamennyiség jó lehet, főleg, hogy a kókuszzsír és némi zöldség nincs is számolva. Persze nem ismerlek, nem tudhatom, bírod-e ennyivel. Nekem még az is rengeteget számít, hányba osztom az ételt s persze a konkrét étrend is...

Aki nagyon akar, bele tud kötni ebbe-abba a saját elképzelései alapján, de alapvetően OK kis étrend ez, főleg, ha neked megfelel :)

2017. júl. 5. 14:04
 7/13 A kérdező kommentje:

Délelőtt szoktam inkább éhesebb lenni, mert a kicsi korán kelt, azért nem merek többet enni, mert végülis jelenleg még "otthon levő anya" vagyok. jó igaz naponta porszivózok ,takarítok,játszótérre megyek, de mégse olyan mint amikor a munkában 12 órát dolgoztam..:)

egyébként ,tudom most mindenki azt hiszi h anorexiás akarok lenne de NEM , 160 cm 53 kiló vagyok, de higgyétek el nem vagyok vékony, régen S-es ruhát hordtam amikor 48 voltam és még akkor is pont jól néztem ki, 48 kilósan se voltam sovány hanem pont jó formás , most 53 kilósan is formás vagyok csak van rajtam fölös zsír,hasamon,csípőmön és a combomon :)

2017. júl. 5. 18:02
 8/13 anonim ***** válasza:

Nem hiszi azt mindenki. Ismerek olyan fizikai munkás férfit, aki a számai alapján csontváz mások szerint, miközben pocakja van, pedig azért izma is...

A te számaiddal teljesen hihető, hogy akad egy kevés felesleg, ha nem vagy izmos, ez már csak ilyen. S míg valakin remekül, szexin eloszlik pár kiló, másnak mind egy szálig a hasára megy, ez nem is ritka.

Mindenesetre sok sikert! Az eddigiek alapján a fejedben nincs semmi gond az alakoddal és céljaiddal kapcsolatban, ebben a rovatban ez annyira nem is gyakori...

2017. júl. 5. 18:37
 9/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget, meg a bíztató szavakat, 2 hónap múlva remélem tudok örömhírrel jelentkezni :)
2017. júl. 5. 19:01
 10/13 anonim ***** válasza:

"Rendben emelek a mennyiségen :D csak mindenhol látom a jó alakokat és basszus a menüjük kb: saláta ,csirke, zab ,protein, rizs, ahhoz képest az enyém még sok is."

Én 168 cm 60 kg-os lány vagyok 2200 kcal-t eszek súlytartáshoz :D (mondjuk én azért edzek is rendesen)

1600-1700-et ettem fogyáshoz és nem csak csirke sali kombót,hanem kb mindent amit megkívántam csak nem mindegy mikor mennyit. :)

2017. júl. 6. 07:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!