Muszály fogynom de hogyan?
Figyelt kérdés
sziasztok! 17 éves vagyok 165cm/78 kg. nincs bajo, ,agammal mert nem vagyok oylan típus akiről lóg a háj csak erősebb testfelépítésem van, de szeretnék lefogyni, mert rendőrtiszti főikolára készülök . oda viszont testömegindex s emindegy milyen. kitartó vagyok, bírom is a követelményeket.. csak a futással van bajom, és ha pár kilóval könnyebb lennék gondolom javíthatnék rajat Légyszves segítsetek2010. máj. 20. 17:51
1/7 A kérdező kommentje:
elnézést az elgépelésekért
2010. máj. 20. 17:54
2/7 anonim válasza:
A muszáj az nem ipszilonos... Nem hiszem hogy elgépelés mert 2 karakter...
3/7 anonim válasza:
ha rendőrtisztire készülsz akkor pedig futnod is kell, és mellette a többi erőnléti feladatot is megcsinálni. szóval kezdj el edzeni és diátázni. a futást pedig úgy csináld, hogy először 5 percig futsz majd sétálsz utána megint egy kis futás..stb.. és napról napra emeld a perceket. diétát meg mindenképp kell mellé csinálni, nagyon sok ilyen kérdés van , ott leírják mit mikor kell enni.
4/7 anonim válasza:
Egyik módszer : egyél fele annyit mint eddig és szépen lefogysz.
6/7 anonim válasza:
jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
7/7 anonim válasza:
Norbis módszerrel fogyhatsz, csak ne vegyél norbis cuccokat, hanem kérd meg anyukádat, hogy normál alapanyagokból főzzön az utasításai szerint. Csak a könyvet vedd meg. Norbi Titok a címe asszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!