Ugyanannyira hízlal?
Figyelt kérdés
a puffasztott rizs natúr johgurttal vagy kefírrel az jó fogyinak? Vagyis ez csak az egyik kajám.szóval azt akarom ebből kihozni hogy ugyanannyira hízlal mint a rendes kaja? Vagy csal telit.2010. máj. 20. 16:01
1/6 anonim válasza:
Tízóraira gyakran eszek 1 kis kefyrt v. joghurtot 2-3sz pufival. Eltelít (bár én 3-4óránként eszem, addig meg elég). kb 200kcal, és 20g szénhidrát. Jobb, mint egy szendvics kenyérből vagy zsömléből.
3/6 A kérdező kommentje:
szóval olyan sok különbség nincs?
2010. máj. 20. 16:29
4/6 anonim válasza:
Hát annyira sok nincs a kalóriában, egy szendvics olyan 300kcal, de szénhidráttartalmát tekintve duplája (egy zsömle 40g ch)
5/6 A kérdező kommentje:
szóval akkor jobban hízlal mint 1 szendvics???
2010. máj. 20. 16:35
6/6 anonim válasza:
Na jól van, ennél érthetőbben nem birom leírni:
joghurt+3sz pufi ->kb:200kcal, 20g ch
egy szendvics zsömléből -> kb 250-300kcal(ez ugye nem sok eltérés) DE 40g ch (ami ugyebár a 20nak a duplája!!!!)
Van a neten sok kalória meg tápanyagtáblázat. Én ritkán használom, mert tudom a körülbelüli értékeket, de meg is nézheted www.kcal.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!