Fogyás után mit lehetne még kezdeni?
Figyelt kérdés
Nagyon sokat fogytam és mindenhol egész jól nézek ki, tehát rendesen látszik a kulcs csontom, a karom is normális, a mellem elég kicsi. Viszont, az alhasam meg a combom katasztrófa. Sportolok heti 7x és észrevettem már egy jó ideje, hogy a bőrt rendesen tudom ott mozgatni, csíkos a hasam és egyáltalán nem megy onnan le semmi bármit is csinálok. Mit tudnék még tenni ellene, hogy szép legyen az a rész? És ráadásul még 18 se vagyok és úgy érzem örök életemben bujkálnom kell mindenki előtt :(2017. jún. 27. 20:42
1/5 anonim válasza:
ha log a borod akkor tul gyorsan fogytal. ezt itt elrontottad nagyon. mit sportolsz 7x? mert en heti 4-nel nem tudok tobbet jarni edzoterembe olyan faradt vagyok......
a logo bort a kes megoldja, bar ha 18 alatt vagy nem tul jo otlet. striak ellen nincs semmi gyogymod. szolit ajanlanak, de en bene nem mennek egy olyanba.
3/5 anonim válasza:
Nem lehet, hogy testképzavarod van? Sajnos egyre több lányka írogat ide, akikről egy-egy képnél kiderül, hogy abnormálisan gebe lábakat akarnak, tejesen torz az elképzelésük a normális testről.
4/5 A kérdező kommentje:
Pont, hogy lassan fogytam. És súlyzós edzéseket végzek, meg alakformálót. Testképzavar az fent áll legalábbis ezt mutatták ki, de szerintem még kéne fogynom, legalább is ez a cél.
2017. jún. 28. 12:08
5/5 anonim válasza:
Én a helyedben tömegelnék.
Én jelenleg diétázom, van még egy jó 6 kg felesleg, de amint sikerül leadnom, elkezdek kifejezetten (izom)tömegnövelésre koncentrálni, de hát így alacsony kalóriabevitel mellett örülök, ha nagyjából tartani tudom az izomtömegem, nem még növelni.
Nem értem a nő/lányok többségét, hogy miért akarnak tónus nélküli 50 kg-os deszkák lenni vékony mindennel, szerintem az izmos lányok sokkal szebbek :)
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!