Insumed fogyókúra tapasztalatok?
Szia! Én ősztől csinálom a programot. Az első két hónapban nagyon jól ment minden, mentek is a kilók lefelé. De utána egyszer jól bekajáltam, tészta, sütik meg minden ami kell, és már elvesztettem a kontrollt. Azóta folyton csalok picit, nem tartom be, amit az orvos mond.
Úgyhogy, ha be tudod tartani a diétát, akkor hatásos, de mihelyt egy picit is eltérsz (mert mostanában csak annyi, hogy esetleg megeszek egy plusz gyümölcsöt, vagy iszok egy üdítőt, stb. - tehát ne óriási csalásra gondolj), akkor megáll a fogyás, sőt, kicsit mintha rakódna is... :(
Most megint megpróbálom mától betartani teljesen a diétát, és meglátjuk.
Szerintem jó maga a diéta, viszont azt nem tudom, hogy ha majd vége lesz, akkor mennyire gyorsan jönnek vissza a kilók. Valamiért van egy olyan érzésem, hogy hamar, de remélem, hogy tévedek.
A turmix egyébként nagyon finom, több ízben lehet kapni. Fontos tudni, hogy ez nem egy fogyasztószer, hanem egy tápszer, ami azért van, hogy minden vitamint és fehérjét megkapjon a szervezet a fogyókúra alatt, illetve, hogy a két étkezés (reggeli, vacsora) kontrollálva legyen, kötött kalóriával.
Ami a legjobb az egészben, hogy megnézik mennyi az izom, a zsír és a víz aránya a szervezetedben! Ez a része tetszik a legjobban! Ezt egy műszerrel csinálják, amiben kételkedtem eleinte, de komolyan mondom tényleg működik! Ha nem iszok aznap, és úgy mérik, rögtön kijelzi a gép! Direk többször is kipróbáltam! :)
Szóval érdemes kipróbálni ezt a módszert, mert az eredmény viszonylag gyors, feltéve, ha be tudod tartani! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!