Fehérjeügyben ez lenne nekem a legideálisabb?
nem tudom folyamatosan biztosítani a kellő mennyiségű szilárd fehérjeforrásokat a diétámban, ezért úgy gondoltam most hirtelen fejest ugrok a témába és laikusként kezdtem el keresgélni mi kéne nekem, amivel kicsit kiegészíthetem az étrendem. olyan alap kérdéseket olvasgattam mint a klasszikus téma szója vagy tejsavó legyen, de leginkább csak testépítés témakörben találtam erről csevegőket, bár ott is megoszlanak a vélemények. úgy döntöttem inkább én is tejsavós változat felé hajlok, de pl. hallomásból talán ismertebb cégnél ahogy ránéztem, van itt mindenféle mint a búcsúban, fogalmam sincs melyik lenne nekem legideálisabb [link]
talán az "Iso Whey Zero" amiben nincs semmi felesleges sallang, hasonló termék nincs márkátlanul ami ugyanazeket nyújtja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!