Fura kérdés, kérem nézzétek meg?
Figyelt kérdés
Súlyt akarok tartani, viszont ehelyett fogytam bő 2 kilót. Az gáz, ha ebédre nagyon sokat eszem, (reggeli csak 2 szelet tk kenyér két szelet vékony sajttal+zöldségek) vacsi meg tojás vagy csak zöldség. tízórai alma és uzsonna is valami gyümi). Ebédre viszont akkor néha megengednék magamnak lisztes dolgokat is.2010. máj. 19. 13:27
1/9 A kérdező kommentje:
ja és a másik, melyik az az oldal ahol írja a napiaalapanyag cserémet vagy micsodát, és hogy mennyit kéne bevinnem kaját? (ahol kérdezik h mennyit mozgok hány éves vagyok stb)
2010. máj. 19. 13:32
2/9 anonim válasza:
Ez tényleg nem valami sok. Simán elképzelhető, hogy ettől az étrendtől fogysz. Egyél vacsira is valami táplálóbbat, pl. amit reggelire, vagy corn flakes-t natúr joghurttal.
4/9 A kérdező kommentje:
65 körül. de akkor szerintetek ehetek bőven ebédet, nem fogok hízni?
2010. máj. 19. 13:47
6/9 A kérdező kommentje:
köszi. amúgy mindennap legalább 1 órát mozgok, szóval csak nem hízom el attól, ha ebédre nagyon jóllakásig eszem, míg máskor csak annyit amit leírtam. (édességet, fehér lisztes pékárukat semmi ilyet, cukros üditőket tejet sem iszom) egyedül az hogy kínaiba szoktam néha zöldséggombócot... az kicsit lisztes de most nem halok bele!
2010. máj. 19. 13:56
7/9 anonim válasza:
Egyél napi 5-ször.Reggelire és ebédre lehet kiadós.10 órai, uzsi és vacsi valami könnyű, joghurt, gyümölcs, stb.esetleg ha kihagyod a vacsit,akkor egyél többet uzsira.
Én pl. megeszek 2-3 toast kenyeret(szendvicsnek, reggelire, tízórai is hasonló,de délelőtt még nassolni szoktam, keksz, csoki, gyömölcs.ebédre főtt kaja.Utána már csak 3-4óra körül eszek vagy főtt ételt,de kisebb mennyiségmen mint ebédre, vagy valami apróságot, h. ne legyek éhes.
8/9 A kérdező kommentje:
5x eszem, és nem vagyok éhes. és úgy teszek. tehát akkor ehetek nyugodtan ebédre ennyi adagot (2-3x) mert úgyse fogok hizni?
2010. máj. 19. 14:31
9/9 maundrel válasza:
ennyi mozgás mellett nem hinném hogy híni fogsz. de mérd meg magad hetente (amíg ilyen kísérletező szakaszban vagy), és ha azt veszed észre hogy fölugrott egy kiló, akkor mondjuk vegyél vissza a lisztes dolgokból. ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!