Mennyi idő múlva látszik meg majd a hatása?
Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok immár 89 kg. A túlsúly elég jól eloszlik rajtam. Mindennap tornázok. 1 órás karido edzés, másnap 20 perc Rubint Réka edzés. Változtattam étkzesi szokásaimon is.2010. máj. 19. 13:04
2/9 anonim válasza:
1 hónap kell legalább. az emberek többsége úgy is kb. 5kg fogyásokat fog szemmel láthatóan észrevenni.
3/9 anonim válasza:
Ez a leírás rám is igaz lehetne csak én pár kilóval több vagyok. : D Amúgy nekem 2 hét után már érezhetően (barátom szerint láthatóan) véknyabb volt a combom, pedig akkor csak naponta 20 percet tornáztam Réka DVD-jére.
Én futok és tervezem, hogy elkezdek még biciklini, ha jobb idő lesz, akkor úszni is járok majd.
Egy kérdés. Neked hogy bírja a térded?
4/9 A kérdező kommentje:
Hát elég jól. Hülyén fog hangzani de érzem magamon a változást. Vagyis a combom már elkezdett izmosodni.
2010. máj. 19. 14:04
5/9 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem hangzik hülyén, mert tapasztalatból mondom, hogy akár 2 nap után is érezhető. Szóval tényleg használnak ezek a videók. Csak az a baj, hogy nekem vacakol a térdem. : S
6/9 A kérdező kommentje:
Az elején nekem is vacakolt.
2010. máj. 19. 19:34
7/9 anonim válasza:
Csodát ne várjatok, de olcsó és segíthet egy jó minőségű kalcium-magnesium tabletta. Nekem ez bevált: [link]
9/9 balazs00xx válasza:
akár arra is , kélcium a csontra , a liquid pedig a porcok regenerálódását segti googlezzatok rá:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!