Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 2 hónapja diétázom (nem...

2 hónapja diétázom (nem koplalok) és tornázok, viszont 3 naponta van csak "dolog", eddig mindennap volt, teljesen lelassult az anyagcserém, pedig napi 5-6x eszek, ajánlanátok vmit amitől picit gyorsulna?

Figyelt kérdés
2010. máj. 19. 09:53
1 2
 11/13 maundrel ***** válasza:
nem írnád le hogy miket eszel egy nap általában és hogy mennyit tornázol?
2010. máj. 19. 16:51
 12/13 A kérdező kommentje:
reggelim általában csirkem.sonka, paradicsom, uborka, 2db főtt tojás, esetleg abonettel, tízórai: gabonapehely, narancs vagy korpvit keksz natur joghurttal, ebédem általában amit főzök,kisebb adag, de ha férjemnek épp nagyon zsíros kellene, van a fagyasztóba hal, kelbimbó, répa, ezeket csinálom meg, uzsi hasonló a tízóraihoz, vacsi ami nálam kb 6 körül van gabonapehely+tejjel vagy csirkemsonka fejes salátával. De én még lefekvésig nem bírom ki így, ezért 8 körül iszok 3 dl tejsavó port vaniliást. Torna 2 naponta max 35 percet bírok, sok a felesleg (30kg). Ennyi? 1,5 hónapja csinálom 6 kg-ot fogytam.
2010. máj. 19. 19:27
 13/13 maundrel ***** válasza:

huhh, hát pedig biztosra vettem hogy a kajáddal van a gond, de nem. szerintem mindent jól csinálsz, majd a tornát emeld fokozatosan ahogy bírod.

az anyagcsere felgyorsításhoz azokat lehet csinálni amiket írtak előttem: nagyon sok folyadék, sport,olajos magvak (mogyoró, dió, tökmag, napraforgó, lenmag), napi 4-6 étkezés, sok gyümölcs zöldség, jó minőségű szénhidrátok, rostok. de ahogy látom nálad ez mind megvan, szóval fogalmam sincs mi a gond, bocsi h nem tudok segíteni.

2010. máj. 19. 19:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!