Az ember akkor is hízik, ha nem alszik?
Szerintem még jobban hízik, hiszen a kialvatlanság rendkívüli stressz a szervezetnek, ezért sok energiabevitelt
igényel, leginkább szénhidrátot. Ezzel ne próbálkozz! A túlzásba vitt nem alvás még halált is okozhat, pont a napokban hallottam..
Ezt nem kell hallani, nem egyértelmű? :))
Csak kiváncsiságból kérdeztem mert múlt héten egyik éjjel nem bírtam elaludni és ezen gondolkoztam... de késő este vagy hajnalban nincs is étvágyam, ez a szerencse.
(bocsánat csak én ezt olvastam, nem akartam semmibe belekontárkodni... :S Nekünk ezt mondta a biosz tanár múlt héten... )
Jó akkor pl ha valaki (tegyük fel) nem alszik 5 napig, akkor abban az öt napban ugyan úgy hízhat vagy fogyhat mintha aludna?
Én kétnapos osztálykiránduláson nem aludtam semmit és reggel lecsúszott 3 szenya, utána igaz voltam a termál fürdőben és ott le is dolgoztam de utána ismét ettem egyet,meg egy 1/4 pizzát és kisebb rágcsákat. megittam vagy fél liter bort meg egy fél üveg sört. (kis séta de okat ültemis a kocsmában XD)4-kor "lefeküdtünk" aludni de én csak zenét hallgattam és mikor reggel öltöztem fel akkor kajak le akart esni rólam a nadrágom... hazajöttem és övet kellet vennem XD
Tehát ha az éjszaka folyamán amikor utoljára pl 7- kor ettél annyit amennyit én és egész éjszaka nem alszol és max egy kicsit sétálgatsz vagy akár ülsz tuti fogyol mivel a szervezetednek kell ilyenkor az energia elveszi a szervezetedtől de nem egyenlő a koplalással.
De ha este nem eszel hat után (akkor se sokat ) és utána egy jó pihentető alvás utána elébredsz akkor kisebbek érzed magad és ha szerencsés eset vagy akkor még fogysz is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!