Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A barátnőm 2 hónap alatt 14...

A barátnőm 2 hónap alatt 14 kg-t fogyott. Létezik ez?

Figyelt kérdés

azt mondta, hogy nem tornázott meg semmi, egyszerűen csak rengeteg vizet ivott, és egy nap ötször KEVESET (nagyon keveset) evett. Hihetek neki?

A súlyveszteség az igaz... Saját szememnek nem hittem...

2010. máj. 17. 22:20
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
ja, koplalt ...majd visszaszedi :/
2010. máj. 17. 22:26
 2/15 anonim ***** válasza:
18%
Hánytatta magát.
2010. máj. 17. 22:31
 3/15 anonim ***** válasza:
58%

Elvileg megcsinálható. Ha ötször keveset evett, és sokat ivott, akkor nem feltétlenül szedi vissza, mert nem éhezett!!! Felgyorsult az anyagcseréje.

A férjem úgy fogyott két hónap alatt 9 kilót, hogy semmin nem változtatott (teniszezik, napi egy óra gyaloglás munkahelyre be és vissza), csak azon, hogy 4 után nem eszik semmit!!!!

2010. máj. 17. 22:33
 4/15 anonim válasza:
26%

nekem egy ismerősöm 92 kilot fogyott egy nap

meghalt, és elhamvasztották

amugy létezik, de nem tesz jot, és vissza is szedi a súlyt

2010. máj. 17. 22:35
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem biztos tornaszott is mellette, vagy sokat mozgott.
2010. máj. 17. 22:57
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

hát ilyesmi nekem is sikerült viszont én tényleg mozogtam

de amúgy attól is függ, hány kiló volt, mert aki nagyon kövér, arról nagyon sok megy le rövid idő alatt, pl 105-ről 90-re... de mondjuk 65-ről 50--re már nem...

2010. máj. 17. 23:06
 7/15 anonim ***** válasza:

Azt lehet tudni, hány kg-ról fogyott le ennyit? Mert azért ez viszonyítás kérdése.

Ismertem olyat, aki 4 hónap alatt fogyott 42 kgt. 120-ról 78-ra. gondolhatjátok, milyen drasztikus változás volt.

2010. máj. 17. 23:21
 8/15 anonim ***** válasza:
Lehet ennyit fogyni ezzel a mődszerrel, főleg ha fiatal a barátnőd.
2010. máj. 17. 23:35
 9/15 anonim ***** válasza:
53%

2 hónap alatt 8kg-ot lehet fogyni zsirból. a többi az izom és vizveszteség, főleg testmozgás nélkül.

akkor fogyhatott 14 kilót ha tényleg nagyon nagyon nagyon duci volt és még most is az, csak 14 kg-al könnyebb. mert a nagy túlsúlyal rendelkező embereknek több energiát használ fel a szervezetük. na már most ő hirtelen lecsökkentette a kalóriát sokról, kevésre és mivel van róla bőven mit leadni, ezért torna nélküli fogyást idézett elő, szűkül a gyomra a kevés kajától és elég a napi munka vagy amit csinál kis mozgolódást hogy fogyjon.

Egyelőre!

de ha ezt a módszert folytatja valahol meg fog állni a súlya ahogy szép lassan közeledik az ideál felé. és bizony neki kell állni sokat mozogni, futni és lehet rendesen enni kb 1500kcal-ig.

2010. máj. 17. 23:50
 10/15 anonim ***** válasza:
Lehet szűztea kapszulát evett, az ám kihajtja az emberből még a bélkaskáját is.
2010. máj. 17. 23:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!