Edzésterv fogyáshoz? Mondjuk 1 vagy több hónapos. (a motiváció miatt)
Figyelt kérdés
Szóval túlsúlyom van. Elég nagy. Tudtok nekem küldeni ilyen edzéstervet? Mondjuk ami előre leírja 30 napra hogy mit csinálj minden nap. Mert én eltornázgatok magamban is (de ez eddig nem jött be azért teszem fel a kérdést) de mégis olyan motiváló hogy fel van írva hogy ma mit kell csinálnom és ha kész lehúzom. Meg hogy várom hogy mikor fejezem be. Na szóval a motiváció miatt lenne fontos. A lényeg hogy tekintettel legyen a túlsúlyra, de hozzon változást szóval ne legyen túl laza. Ha nektek bevált vagy ti használtátok/használjátok az még jobb lenne. Köszönök minden választ. 16/L2017. jún. 3. 18:22
1/2 A kérdező kommentje:
Ja és mielőtt letámadtok szólok hogy keresgéltem sokat interneten de semmi normálisat nem találtam.
2017. jún. 3. 18:32
2/2 anonim válasza:
Ajanlom figyelmedbe a 30 napos fitnessz kihivast.
30 napon keresztul minden nap edzesz egy kicsit.E mellett minden 2. Nap vagy minden nap fuss/kocogj 40 percet es minden heten noveld 5p-vel.
De ha legeloshor csak setalni akarsz akk 1 orat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!