13/18 anonim válasza:
Van tükröd?
Biztos van, hisz abban fotózkodtál. :D
Magadról nem tudod eldönteni, hogy milyen vagy?
Mondták már, a szépség relatív, kinek ez, kinek az tetszik.
Számomra az alakod semmilyen, átlagos, semmi sport, csak úgy vagy, ahogy vagy és megelégszel ezzel és örülsz, hogy nincs rajtad kb 10 kg felesleg.
Beleolvadsz a tömegbe, szóval csak ennyi.
14/18 anonim válasza:
Nincs melled se nem tom mi a jo akkor.
15/18 anonim válasza:
Nem nagy dobás. Vékony vagy, de átlagos. Ráadásul a képen nem látszik a feneked és a melled, pedig az adja meg a test nőies jellegét.
16/18 anonim válasza:
Nem is írta, hogy lány. Az alakja alapján inkább kisfiú, csak felvett egy rózsaszín bugyikát, hogy átcsesszen minket.
17/18 anonim válasza:
Nekem nem jön be, mert se nagy cicid, szerintem nagy feneked sincs, se szèp nőies csípőd.
Ez kb 15 èvesen tetszett, fèrfikènt inkább a női(es) testet preferálom.
18/18 anonim válasza:
Szerintem szép, nekem tetszik a vékony. Nem tökéletes az alakod, de különösebb problémám nincs vele :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!