Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Vastag a combom? Megnezitek a...

Vastag a combom? Megnezitek a kepeket?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=57620170601_060711.jpg

Bocsi valamiert megfordultak a kepek...

2017. jún. 1. 06:23
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
:D oké, nem gyűröm. igyekszem akkor sportolni.
2017. jún. 1. 09:10
 22/26 anonim ***** válasza:

Csinos vagy. Tornázz, edz, erősíts, más változásra nincs szükséged.

Mennyi idős vagy?

Elég narancsbőrös a popsid, ami nyilván erősen a genetikádnak is betudható (van aki hajlamosabb rá és fiatalon megjelenik, van aki kevésbé hajlamos rá és csak a korral jelenik meg, vagy eleve kisebb mértékben).

Edzéssel kicsit tudnál rajta feszesíteni.

Ne félj súlyokat használni.

2017. jún. 1. 09:22
 23/26 A kérdező kommentje:
köszi. 28 vagyok. 5 éve még nem volt narancsbőröm :(
2017. jún. 1. 09:25
 24/26 anonim válasza:

A narancsbőrrel sokat nem fogsz tudni kezdeni, ha hajlamos vagy rá, akkor meglesz (exem sokat sportolt, egy gram felesleg nem volt rajta és neki is akadt, szerintem épkézláb férfi pontosan tudja, hogy egy 28-30-as nő már nem hamvas tinilány, és nem is erre vágyik).

Ezzel együtt igazuk van azoknak, akik a sportot mondják. Nem vagy kövér, de egy kevés sporttal nem is feltétlen a súlyod lenne kevesebb, csak kicsit tónusosabb lenne a tested.

A naracsbőr meg ahogy mondtam genetika, de ha van rajtad egy egészen kicsi felesleg is, az kiemeli.

2017. jún. 1. 18:33
 25/26 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon jó alakod van, de egy kis mozgás sosem árt. A kérdésben lévő képek kicsit csalókák, alacsonyabbnak és ducibbnak tűnsz, de amiket utána küldtél, azon látszik, hogy karcsú vagy. Feszesíteni kellene a tested, egészségesen étkezni és sportolni, hogy a bőröd is szebb legyen, és persze egészséges is legyél.
2017. jún. 1. 19:25
 26/26 anonim válasza:
Szia! Én 170cm vagyok és 59kg, 13 éves :) Szerintem is egy kicsit duci vagyok, ezért kezdtem el a héten tornázni. Guggolásokat, fekfőtámaszokat, lábemeléseket csinálok. Minden torna után izomlázam van, és úgy lihegek mint egy maraton után :) A célom a 65cm-s has és az izmos combok. Ha gondolod írj és fogyhatunk együtt ;)
2017. jún. 3. 13:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!