El lehet tüntetni ezt a narancsbőr mennyiséget (link), ha igen, hogyan?
Tudom hogy számtalan ilyen kérdés van az oldalon,de szeretném,ha itt egybe látnám a dolgokat. Nagyon elvagyok keseredve, 20 éves vagyok és borzasztó narancsbőrös az egész lábam (ugy mint a képen). Évek alatt értem el ezt az állapotot és megelégeltem. Nem tudom,hogy lehet e ezen még egyáltalán javítani, de nagyon szeretnék!
VAN ITT OLYAN, aki hasonló cipőben járt mint én és mára alig látszik/eltűnt a narancsbőre?
TUDNÁTOK nekem tényleg jól bevált módszereket javasolni, mert nem tudom, hogy kezdjek hozzá.
Akinek eltűnt,MENNYI IDŐT vett igénybe, ill. mennyi idő elteltével LÁTSZÓDOTT meg először a hatás?
Előre is hálásan köszönöm a válaszokat!
21 L
Kép: [link]
Ésszerű szálkásító étrend és megfelelő testmozgás, sok víz.
Ennyi a csodarecept, nekem kb. 1 év alatt teljesen eltűnt.
"Nekem sosem volt narancsbőröm, pedig 21 vagyok, elmondom miért: tartom a súlyom, mindig 50-65kg "
Jaj, cica, naiv ötlet 21 évesen, hogy a súlytartás elég ehhez. Illetve 21 évesen még lehet elég, de leszel 28, 33 meg 42 is...
Bocsi, de senkinek nem küldök képet a fenekemről. Ráadásul előtte nemigen örökítettem meg az állapotot, ennyire nem érdekelt a probléma, meg arra nem is számítottam őszintén, hogy el fog tűnni, csak fogyni szerettem volna.
Nem hinném, hogy savanyú a szőlő, az meg, hogy van-e párkapcsolatom, nem értem, hogy jön ide. Amúgy van, sok éve és boldog, ha bárki aggódna, de az már akkor is így volt, amikor 17 kilóval nehezebb voltam és narancsbőrös.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!