Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » El lehet tüntetni ezt a...

El lehet tüntetni ezt a narancsbőr mennyiséget (link), ha igen, hogyan?

Figyelt kérdés

Tudom hogy számtalan ilyen kérdés van az oldalon,de szeretném,ha itt egybe látnám a dolgokat. Nagyon elvagyok keseredve, 20 éves vagyok és borzasztó narancsbőrös az egész lábam (ugy mint a képen). Évek alatt értem el ezt az állapotot és megelégeltem. Nem tudom,hogy lehet e ezen még egyáltalán javítani, de nagyon szeretnék!

VAN ITT OLYAN, aki hasonló cipőben járt mint én és mára alig látszik/eltűnt a narancsbőre?

TUDNÁTOK nekem tényleg jól bevált módszereket javasolni, mert nem tudom, hogy kezdjek hozzá.

Akinek eltűnt,MENNYI IDŐT vett igénybe, ill. mennyi idő elteltével LÁTSZÓDOTT meg először a hatás?

Előre is hálásan köszönöm a válaszokat!

21 L

Kép: [link]

2017. máj. 30. 12:30
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarlak kiábrándítani, de a milliárdos hollywoodi sztárok is így néznek ki, szerinted ha lenne hatékony ellenszer, akkor pont ők ne használnák?
2017. máj. 30. 13:30
 2/10 anonim ***** válasza:

Ésszerű szálkásító étrend és megfelelő testmozgás, sok víz.

Ennyi a csodarecept, nekem kb. 1 év alatt teljesen eltűnt.

2017. máj. 30. 13:39
 3/10 anonim ***** válasza:
fel, 1 ev kozottre tennem ha tartod magad. jo dieta es sok mozgas kell.
2017. máj. 30. 13:42
 4/10 anonim válasza:
Nekem sosem volt narancsbőröm, pedig 21 vagyok, elmondom miért: tartom a súlyom, mindig 50-65kg között voltam/vagyok, a bőrradírral masszírozom a combjaim és sok vizet iszok. Persze edzés is.:)
2017. máj. 30. 14:06
 5/10 anonim ***** válasza:

"Nekem sosem volt narancsbőröm, pedig 21 vagyok, elmondom miért: tartom a súlyom, mindig 50-65kg "

Jaj, cica, naiv ötlet 21 évesen, hogy a súlytartás elég ehhez. Illetve 21 évesen még lehet elég, de leszel 28, 33 meg 42 is...

2017. máj. 30. 16:38
 6/10 anonim válasza:
A kérdező is 21 drága kommentelő ha nem vetted volna észre azért írtam bele:D mivan savanyú a szőlő?:/ keress magahoz való kant ha ennyire nem piszkálnak meg bottal sem, ne rajtam éld ki a hiányaid:)
2017. máj. 30. 17:34
 7/10 anonim ***** válasza:
Egészséges táplálkozás, fehér liszt, cukor minimálisra csökkentése, rendszeres testmozgás és rengetek folyadék sokat tud segíteni. Ezek mellé használhatsz rá kimondottan narancsbőrre való testápolót, testolajat.
2017. máj. 31. 09:28
 8/10 A kérdező kommentje:
2. Kommentelő: tudnal nekem küldeni előtte-utána képet,hogy jobban motiváljam magam?
2017. jún. 1. 07:05
 9/10 anonim ***** válasza:

Bocsi, de senkinek nem küldök képet a fenekemről. Ráadásul előtte nemigen örökítettem meg az állapotot, ennyire nem érdekelt a probléma, meg arra nem is számítottam őszintén, hogy el fog tűnni, csak fogyni szerettem volna.

Nem hinném, hogy savanyú a szőlő, az meg, hogy van-e párkapcsolatom, nem értem, hogy jön ide. Amúgy van, sok éve és boldog, ha bárki aggódna, de az már akkor is így volt, amikor 17 kilóval nehezebb voltam és narancsbőrös.

2017. jún. 1. 11:13
 10/10 A kérdező kommentje:
semmi baj,megértem. Mindenesetre köszönöm a te segítségedet is! :))
2017. jún. 1. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!