A legtöbb lány miért nézi le a normál testalkatú lányokat?
165 cm vagyok és 60 kg. Már többször megtörtént, hogy vékony lányok kéretlenül adtak tanácsot, hogyan fogyhatnék.
Én nem akarok fogyni, arányos vagyok, férfiaknak is tetszem.
Akkor a nők mégis miért nézik le azt, aki nem akar minél vékonyabb lenni?
Jaj ezt ismerem! A paszulykaró hófehérkék osztják ilyenkor az észt.
Kaja one,emiatt rendszertelen mensi
stb,stb. Nehogy ilyen legyél kérlek!
Vannak, akik elhiszik, hogy a véznaság szép vagy van, akinek a szálkásság tetszik és nem tud tolerálni egy szexin eloszló pár "pluszkilót" sem (nem egyértelmű,ugyebár, mi a plusz, nincs fix ideális szint), amivel sem egészség, sem esztétika szempontjából nincs gond...
S persze nem mindenki nézi le az ilyeneket. Én 163/68 vagyok, a derékbőségem minimum 85 centi, rég mértem, 62 kilósan volt arrafelé. A legtöbb ismerősöm nem érti, miért akarok fogyni. Más közegben mozgom, mint ahol a vékonykák vannak, plusz ruhában máshogy néz ki, főleg csontos kézzel (30 kiló plusszal is ilyen volt) és lefogyott arccal... Egyes férfiaknak kövérebben is tetszettem. Ja, a férfiak ideálja nem annyira vézna, mint sokszor az uralkodó irányzat a nők körében....
Milyen kapcsolatban voltál azokkal a vékony lányokkal?
Egyébként a média eléggé nyomatja a csak akkor lehetsz boldog és szép, ha vékony vagy. Sajnos már itt is egyre többen akarnak a combjuk között hatalmas réseket, s volt már olyan, aki kiakadt, hogy annyira elhízott már, hogy alig két centis rés van a combjai között...
Ők szinte csak a vékonyságra és a hozzá kapcsolódó dolgokra képesek gondolni, nem értik, hogy valaki lehet úgy is elégedett, hogy nem állnak ki a csontjai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!