Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Egy 10 éves lány ezzel a...

Egy 10 éves lány ezzel a tornával és normál étrenddel mennyi idő alatt fogy 10kilót?

Figyelt kérdés

Torna:50 felülés, 15-20 perc néptánc+egy óra séta.

Normál étrend:változatos+nincs nasi.

2015. júl. 21. 16:18
 1/10 anonim ***** válasza:

Kérdés, mit értesz normál étrend alatt? Ha eddig nem mozogtál, akkor igen, segíthet.

De egy 10 éves lány ne fogyókúrázzon, csak extrém túlsúly esetén, szakember segítségével!

Elég komoly következményei lehetnek egyébként...

2015. júl. 21. 16:32
 2/10 A kérdező kommentje:
144cm és 46.5 kg
2015. júl. 21. 16:44
 3/10 anonim ***** válasza:

Semmiképp!

Túl korán kialakulna egy torzult énkép, plusz a nemi fejlődés is megtorpanhat, és meddőséget okozhat!

Egészséges ételek, sok mozgás, kevés nasi (de azért egy gyereknek ez is kell, csak módjával!), ennyi bőven elég... 1-2 kg lemegy, kialakul egy életmód, ami megalapozza a következő éveket. A forma még a növéssel alakul.

Ilyen súllyal fogyókúra eszedbe se jusson! Csak alapozz meg egy olyan életmódot, ami megelőzi a későbbi komoly elhízást!

2015. júl. 21. 16:51
 4/10 anonim ***** válasza:

A kulcs az hogy kevesebb kaloriat vigyel be mint eddig.

A valtozatos etrend meg nem jelenti az hogy celravezeto is. Egyel kevesebb fott tesztat, krumplit, rizst, egyel tobb zoldseget. Csak vizet igyal.

A neptanc az nem sport. Keress valami olyan sportot ami rendszeres (heti 3 alkalom) es jo faraszto edzesei vannak.

De a kulcs az etkezes.

2015. júl. 21. 16:53
 5/10 A kérdező kommentje:

Azért választottam a néptáncot mert járok csak nyáron nem és gyakorlás képpen.

Köszi a válaszokat.

2015. júl. 21. 16:59
 6/10 anonim ***** válasza:

semmi baj a neptanccal, lehet csinalni, csak sportolj mellette valamit.

Az egy ora seta helyet fuss inkabb.

2015. júl. 21. 17:00
 7/10 A kérdező kommentje:
A futással az a baj hogy asztmás vagyok.
2015. júl. 21. 17:03
 8/10 anonim ***** válasza:

Attól, hogy asztmás vagy, még futhatsz, csak hosszú távokat nem ajánlott, és legyen nálad ventolin!

Az én lányom is asztmás volt, anno sport tagozatra járt, ezért megkérdeztem a pulmonológusunkat beíratás előtt, lehet-e egyáltalán.

Azt mondta, még jót is tesz, mert futás közben tágulnak a légutak. És felvilágosított, hogy a válogatott kézis lányaink közt is van asztmás. :)

Pár cikk a témában:

[link]

[link]

[link]

2015. júl. 21. 17:11
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszi
2015. júl. 21. 17:24
 10/10 anonim ***** válasza:

"A futással az a baj hogy asztmás vagyok."

En is az vagyok. Benyomok ket Salbutamolt futas elott aztan hajra.

Azert az orvosoddal beszelj elotte. Ha asztmas vagy akkor kifejezetten javallott valami kemenyebb aerob/kardio mozgas.

2015. júl. 21. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!