Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 160cm/70kg ból hogy fogyjak?

160cm/70kg ból hogy fogyjak?

Figyelt kérdés
mennyit és hogyan kéne fogynom hogy "normális" kategóriába tartozzon a súlyom?
2010. máj. 16. 20:01
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Evés után 2 órát kell várni!

Ne hallgass azokra, akik ilyen marhasgokat hordanak össze. Figyelj arra, hogy mennyit eszel!

Egyszerű. Egyél mindent, de csökkentsd le az adagokat. Kerüld az édességeket (egy héten egyszer becsúszhat nagyon minimális, de sikeresebb a fogyás, ha ezeket is kiiktatod). Vizet igyál és ne cukros leveket. Ha szereted, akkor igyál teát üresen (eleinte fura, de idővel nagyon meg lehet szeretni). Kerüld a csipszeket. A kenyérrel és hasonló pékárukkal csínján bánj, keveset, de egyél ezekből is.

Napi 5x egyél, igyekezz minél több gymümölcsöt és zöldséget enni. Alvás előtt 4(!!!) órával lehetőleg semmit se egyél.

Aludj legalább 8 órát! Igen, ez is fontos, hisz' aki keveset alszik fáradékony és az ennivaló segítségével veszi fel az energiát. Kevés alvás-----> kevés energia---> sok kaja-----> túlsúly.

A görkorcsolya nagyon jó ötlet, mivel formásítja a lábadat és szerintem igen látványos lesz az eredmény. Néha menj el bicajozni is, ha van rá lehetőséged. Igazán kikapcsol. Az úszás szintén szuper, átmozgat és nem terhel meg, jót tesz a tartásodnak.

Nem kell napi 5 órát edzened és nem kell soványnak sem lenned, olyan súlyt érj el, amivel a legjobban érzed magad. Ne hagyd, hogy mások elvegyék a kedved. Igyál sok folyadékot és sohase koplalj, mert az írtó nagy butaság!

A TÖBBI VÁLASZOLÓNAK ÜZENEM, HOGY A KÉRDEZŐ 13 ÉVES ÉS NE ADJUNK OSTOBA TANÁCSOKAT NEKI, AMIK GÁTOLJÁK AZ EGÉSZSÉGES FEJLŐDÉSBEN!

2010. máj. 30. 14:49
 12/14 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat :)

biciklizni is sokat szoktam,úszni is imádok,kis unokatesóm után rohangálok,és van hogy csak gyümölcsöt eszek,mert mást nem kívánok.sajnos eléggé vastag a combom :S

2010. máj. 30. 14:53
 13/14 anonim ***** válasza:
Szerintem a görkori az jó lesz a combod miatt. : )
2010. máj. 30. 18:59
 14/14 anonim ***** válasza:
Hát sztem fogyj 10 kilót mindenképp. :S
2010. máj. 30. 20:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!